White Image ofera servicii de email marketing casei de brokeraj X-Trade Brokers

White Image, si-a adaugat un nou client in portofoliu, X-TRADE Brokers, una dintre cele mai mari case de brokeraj din Europa Centrala si de Est. Prin intermediul platformei White Image, XTB va gestiona mesajele fortei de vanzari si programele de informare dedicate clientilor legate de webinariile sustinute de trainingurile dedicate educarii in domeniul investitiilor financiare, despre concursurile derulate de companie sau despre evenimentele sustinute.

White Image logo


White Image va efectua trimiterea mesajelor companiei catre clientii din Romania si din Italia si va oferi consultanta pentru optimizarea campaniilor de email marketing.

Principala misiune a X-Trade Brokers este crearea unui cadru eficient si profesionist pentru tranzactionarea pe piata valutara si pe piata de produse financiare derivate.

Canalul preponderent de comunicare in vederea tranzactionarii este internetul. X-Trade Brokers nu ofera consultanta investitionala, insa doreste sa se angajeze in activitati care au ca scop cresterea gradului de familiarizare a clientilor cu principiile de functionare a pietelor financiare.

Descrierea X-Trade Brokers:

X-Trade Brokers, una dintre cele mai mari casa de brokeraj din Europa Centrala si de Est, este o companie de investitii infiintata in Polonia, in anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizata si monitorizata de institutiile locale care reglementeaza pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Compania este formator de piata si intermediar pe piete de capital si pe piata valutara. Toate sucursalele se conformeaza cerintelor MIFID si sunt reglementate de institutiile de supraveghere financiara din tarile in care isi desfasoara activitatea. Pe piata din Romania, X- Trade Brokers s-a lansat oficial in februarie 2009 si este autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Descrierea agentiei White Image

White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 300 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila sa face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor m inalte standarde din email marketing.

In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: auto (Dacia, Renault, Porsche Romania), bancar/asigurari (ING, OTP Bank), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Panasonic, eMAG), publisheri online (dailybusiness.ro), Quick24 farmaceutice (Farmaciile Dona), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Intact/Jurnalul National, Financiarul, Revista Felicia; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).

Publicitate : Underclick.ro este dealer White Image si va poate ajuta in demersurile voastre de comunicare prin newsletter. Contactati-ne la office@underclick.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *