Webwriters.eu operat de Mediawrite

Odata cu infiintarea SC Mediawrite SRL, in data de 8 aprilie, proiectul www.webwriters.eu este operat de startup-ul Mediawrite. Mediawrite este o societate comerciala infiintat pentru a activa, exclusiv, in zona de continut web pentru proiecte si prezente web, precum si in zona de web publishing.

contentWebwriters.eu este principalul proiect de web content writing/copywriting si social media writing din Romania – avand doi ani de activitate si o echipa formata din peste 100 de autori colaboratori.

Demarat in primavara anului 2009, proiectul Webwriters.eu a reusit, in aproximativ doi ani, sa valideze teoria conform careia continutul web este cel mai important element din online, generand rezultate superioare altor metode de promovare online pentru o serie de prezente web – prin web writing – pentru bloguri de nisa, site-uri si prezente social media.

Mediawrite isi propune sa foloseasca know-how-ul si experienta dobandita de-a lungul celor 2 ani de activitate ai proiectului Webwriters.eu, venind cu o noua abordare a problemei promovarii online a companiilor, precum si cu o noua gama de proiecte web publishing.

Planul pentru primul an de activitate al Mediawrite are in vedere, printre altele, dezvoltarea unui numar de trei proiecte web publishing de nisa (bloguri de nisa/site-uri de nisa) fintantate, exclusiv, din bugete de publicitate si marketing online al companiilor.

Conceptul cu care Mediawrite, prin intermediul proiectului Webwriters.eu, isi propune sa atraga bugetele de promovare/publicitate online, are in vedere drepturile patrimoniale de autor ce sunt cedate, exclusiv, firmelor finantatoare.

In acest fel, drepturile asupra spatiilor de publicitate ale proiectelor de web publishing apartin, in exclusivitate, finantatorilor.

“Una dintre diferentele date acest concept de promovare online, este faptul ca, atunci cand s-a epuizat bugetul proiectului de web publishing, firmele vor continua sa obtina rezultate in termeni de trafic al site-urilor si leaduri/vanzari generate de acestea. In cazul achizitiei de publicitate, prin intermediul retelelor de publicitate autohtone, prin intermediul sistemului Adwords sau Facebook Ads, rezultatele dispar odata cu epuizarea bugetului. Mai mult decat atat, achizitia publicitatii in cadrul site-urile/blogurilor de nisa este net superioara costurilor dezvoltarii acestora. Altfel spus: este mai eficient sa construiesti spatii de publicitate decat sa le inchiriezi. Cel putin in online, pentru unele proiecte, asa stau lucrurile” – sustine Caraliu SAMUEL, manager de proiect la Mediawrite.

Despre Mediawrite.

Mediawrite este o societate comerciala cu raspundere limitata (SRL), cu sediul in Bucuresti, in sectorul 2. Startup-ul a fost demarat de catre echipa proiectului www.webwriters.eu, dupa doi ani de activitate in zona de web content writing. Firma nou infiintata isi propune sa ofere servicii si produse de continut web axate, in principal, pe scrierea de texte pentru internet (web content writing) si web publishing: web content writing, social media writing, copywriting, articole, editoriale, product reviews, blog writing (blogging), seo copywriting, traduceri sau writing (orice limba), white papers, studii de caz, FAQ, tutoriale, marketing content web, poezie, proza, povesti, etc.


Contact:
Caraliu Samuel – Manager Proiect
Telefon 0770.460.340
Email: contact@webwriters.eu
mediawrite@webwriters.eu
Site web: www.webwriters.eu

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *