Website-ul corporate adpharma.com

Un proiect de creatie si dezvoltare complex, desfasurat pe mai multe luni, site-ul companiei A&D Pharma, www.adpharma.com, este localizat pentru 7 tari si limbi diferite, pentru a sustine nevoile specifice de business ale Grupului A&D Pharma.

lansare websiteS-a pus accent pe linia de dezvoltare internationala A&D Pharma Marketing & Sales care isi desfasoara operatiunile in Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria si se dezvolta in zona Europei Centrale si de Est.

Conceptul grafic al site-ului Moving forward to support life sustine la nivel vizual valorile companiei A&D Pharma, centrate pe viata si sanatate.

De asemenea, solutia creativa sprijina necesitatile functionale de administrare a unui continut extrem de variat si personalizabil pentru fiecare tara si limba printr-un sistem CMS usor de folosit.

Pe un background fluid, imaginile simple si minimaliste ale site-ului descriu o succesiune de momente cruciale din viata unui om, integrate cu continutul si liniile de business ale Grupului: ziua in care am fost conceput (preloader), ziua in care m-am nascut, majoratul, ziua in care am invatat sa merg pe bicicleta, primul meu copil, ziua in care m-am indragostit, primii pasi, prima zi de scoala, primul job, primul sarut etc.

“Ceea ce ne-am dorit de la acest site a fost in primul rand un concept creativ care sa sustina atat valorile cat si necesitatile de business ale Grupului A&D Pharma, un concept care sa vorbeasca unor categorii diverse de stakeholderi: colegii nostri angajati ai grupului A&D Pharma, viitorii nostri colegi care vor sa se alature echipei din Romania sau din celelalte tari in care operam, ONG-uri, jurnalisti, parteneri, pacienti, s.a. Consideram ca am reusit sa cream o interfata online nu doar placuta si creativa ci si functionala si flexbila, capabila sa reflecte in timp real dinamica companiei. Atitudinea proactiva a echipei Senior Interactive si colaborarea stransa agentie client au fost elementele esentiale pentru succesul acestui proiect”, a declarat Veronica Burlacu PR Manager A&D Pharma.

www.adpharma.com a fost un proiect pe cat de usor castigat, pe atat de complex de implementat. Conceptul nostru creativ a fost placut imediat, insa provocarile au constat intr-o implementare complexa, a unui continut extrem de variat, ce raspune necesitatilor mai multor tari simultan. A fost vorba de un efort tehnic de integrare cu sistemele folosite de companie, pe care am reusit sa il finalizam impreuna. Rezultatul este un instrument de comunicare simultana cu 7 tari, in 7 limbi diferite, configurabil, administrabil si cu un design deosebit”, a adaugat Dana Cucos, Senior Account Manager la Senior Interactive.

Echipa care a participat la realizarea proiectului a fost formata din: Vasile Alboiu Creative Director, Eleodor Ghenoiu Senior Strategic Planner, Alina Ciocarlie Art Director, Andrei Orcula Art Director, Marius Matei Copywriter, Daniel Pisica Web Designer, Alexandru Vaduva Senior PHP Developer ,Teo Onicel Senior AS Developer, Dana Cucos Senior Account Manager, Adrian Chirila Senior Project Manager, Radu Naghel Project Manager.

Din partea A&D Pharma au participat: Veronica Burlacu PR Manager, Radu Horia Programmer, si Bogdan Dumitrescu IT Director.

Despre A&D Pharma

Cu peste 17 ani de experienta in piata locala, A&D Pharma este cea mai mare companie farmaceutica din Romania care ofera una dintre cele mai importante platforme de marketing si vanzari in domeniul farmaceutic din Europa Centrala si de Est. In Romania, Grupul A&D Pharma include Sensiblu, cea mai mare retea de farmacii, Mediplus, lider pe piata de distributie farmaceutica, linia de Marketing& Sales si Anima, furnizor de servicii medicale private de top.

Despre Senior Interactive

Senior Interactive este unul dintre liderii pietei locale de comunicare interactiva, agentie independenta cu un volum de afaceri constant peste pragul de 1.0 mil EUR per an. La 8 ani de la infiintare, Senior Interactive are una dintre cele mai mari echipe dedicate interactive-ului din piata din Romania – peste 45 de angajati in 5 departamente operationale.

Principalele servicii oferite sunt concept si strategie de comunicare interactiva, media planning and buying, servicii de casa de productie digitala (web design si development digital – online, mobile, touch screens, mecanisme de promotie si integrare de sisteme) si consultanta de eBusiness.

Printre clientii agentiei se numara A&D Pharma, Abbott Pharmaceuticals Romania, British American Tobacco, FrieslandCampina Romania, Fornetti Romania, Heidi Romania, Orange Romania, Oriflame Romania, Renault Technologie Roumanie, Unilever South Central Europe, Wrigley Balkan East.

Pentru informatii suplimentare contactati:
Senior Interactive
Dana Cucos
Senior Account Manager
Tel: 40 722 670 989
e-mail: dcucos@seniorinteractive.ro

A&D Pharma
Veronica Burlacu
PR Manager
Tel: 0726 301 572
e-mail: veronica.burlacu@adpharma.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *