Website Petrom

Dan Pazara, Director de Comunicare al Petrom: „Am vrut sa oferim o interfata dinamica si usor accesibila tuturor celor interesati de activitatea companiei, care sa reflecte transformarea acesteia. Asa s-a dezvoltat proiectul portalului Petrom”.

Conceptul online usor de folosit al site-ului companiei asigura acces la informatii, produse si servicii, grabeste comunicarea si simplifica o abordare individuala catre mai multe grupuri tinta.

Investitori, jurnalisti, lideri de opinie, birouri guvernamentale, institutii si doritori de oferte de lucru pot gasi informatii relevante despre Petrom, evenimente si indicatori cheie privind compania, dar si aspecte ale activitatii diviziilor companiei in limbile romana si engleza.

Noua prezenta pe Internet a Petrom ofera clientilor persoane fizice, corporatiilor, autoritatilor si institutiilor informatii despre statiile de distributie Petrom, produse Petrom (de ex. carburanti Petrom, pacura, lubrifianti etc.), servicii si oferte speciale.

Noul Petrom intranet optimizeaza informatiile, cunostintele si managementul proceselor in intreaga companie.

Angajatii Petrom au acces la aplicatii specializate, pot folosi servicii create special pentru locul lor de munca si isi pot configura Intranetul pentru a le intampina nevoile.

Pagini clar structurate, navigare intuitiva, o rubrica de stiri pe pagina de primire si o cautare cu fraza exacta faciliteaza gasirea informatiilor, intr-un mod mai eficient si mai rapid.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *