Vinde rapid pe internet

Criza financiara i-a determinat pe romani sa caute noi surse de venit si au inceput sa isi vanda bunurile nefolosite pe internet. IN MEDIE, O GOSPDARIE DIN ROMANIA ARE BUNURI NEFOLOSITE IN VALOARE DE 1000 EURO.

anunturi gratuite
Un sondaj recent realizat de catre VindeRapid.ro, un site de anunturi gratuite, a relevat faptul ca o gospodarie din Romania are, in medie, bunuri in valoare de €1000, care nu mai sunt folosite.

Majoritatea acestor articole sunt intr-o stare foarte buna, dar nu mai sunt folosite de catre proprietari: bunuri precum biciclete, carti, televizoare, carucioare pentru copii etc  inca valoreaza bani.

“De cand a inceput criza, am observat aparitia a ceea ce noi numim Grupul anti-recesiune, un grup de consumatori care si-au vandut lucrurile nefolosite pentru a genera noi venituri”
spune Marius Bodochi, fondatorul site-ului VindeRapid.ro.

In fiecare saptamana vedem din ce in ce mai multe articole de vanzare pe site, pe masura ce grupul anti-recesiune are noi adepti.

VindeRapid.ro incurajeaza oamenii sa isi vanda bunurile pe site-ul nostru si toate articolele pot fi publicate GRATUIT!

Uitati-va prin casa azi si veti fi surprins cate lucruri nefolosite aveti, lucruri care inca valoreaza bani. Faceti o poza si puneti-le spre vanzare pe www.VindeRapid.ro la un pret rezonabil si veti vedea cate apeluri veti primi.

Este o metoda simpla de a scapa de obiectele nedorite si de a face bani in acelasi timp!

Despre VindeRapid.ro

VindeRapid.ro este un nou site de anunturi gratuite din Romania. El se deosebeste de concurenta prin faptul ca este intuitiv, sigur, usor de folosit, nu are reclame obositoare si prin filtrele puse la dispozitie, poti restrange lista de cautari la exact ceea ce te intereseaza.

Marius Bodochi
www.vinderapid.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *