Noua versiune de site Vila Evergreen Predeal

S-a lansat noua versiune a site-ului turistic www.vilaevergreen.ro al Vilei Evergreen Predeal, pentru a oferi mai multa informatie utila turistilor romani si straini interesati de Cazare Predeal.

Vila Eevergreen Predeal
Vila Eevergreen Predeal – vacanta la munte in Romania ideala pentru familiile cu copii.

Avand ca baza de realizare a noii structuri un vechi articol publicat inca din 2007 pe Underclick.ro, Turismul – o mina pe Internet, a fost realizat un site modern, mai bine structurat.

Utilizand platforma dezvoltata de Kubu Commerce – platforma profesionala de realizare magazine online si rezervari, alaturi de experienta in promovare in motoarele de cautare a SEO Extend Serv, s-a lansat noul site pentru Vila Evergreen Predeal, unitate de cazare la munte in Romania cunoscuta deja pentru serviciile turistice puse la dispozitie familiilor cu copii.

Plecand de la un site simplu, structurat pe cateva pagini, a fost realizat studiul cuvintelor cheie timp de cateva luni, timp in care s-a lucrat la noua structura si a noului continut adaptat cautarilor reale pe internet. Cu aceasta ocazie, s-a discutat cu proprietarul vilei cateva diferente de cautare intre profesional si cautari reale, un exemplu fiind “preturi cazare” versus “tarife cazare”: Chiar daca termenul corect utilizat in turism este “tarif cazare”, utilizatorii prefera insa “pret”. De comun acord a fost aleasa o cale de mijloc, adaptand site-ul si in acest sens.

Tot in prima etapa, pana la finalizarea contentului, a fost posibila inscrierea in directoare web, acestea adresandu-se, de regula expresiei targetate de home page.

Ca si noutati, prioritara a fost sectiunea de Rezervari Predeal, bazata pe experienta Kubu.ro in realizarea de magazine online. Acum noul website le va permite turistilor alegerea uneia din camerele disponibile si  rezervarea online.

In mod diferit de alte aplicatii online, la Vila Evergreen rezervarea se face pentru fiecare camera. Acest lucru este esential pentru ca dotarile sunt diferite pentru fiecare camera. Astfel, desi toate camerele sunt duble, unele sunt dotate cu cada, altele cu dus, unele camere au canapele extensibile de 1 persoana, altele canapele extensibile de 2 persoane sau alte diferente majore.

Cunoscand interesul turistilor romani pentru reduceri de preturi si pachete turistice promotionale, in sectiunea Oferte Predeal, sunt afisate periodic noile oferte de sezon. In special in cursul saptamanii, de luni pana vineri, turistii pot beneficia de cazare la munte la preturi foarte avantajoase, beneficiind de conditii de patru stele.

Ca noua sectiune prioritara: Restaurant si Terasa de Vara Evergreen.

Desi in vila se pot organiza nunti si botezuri, vila dispunand de restaurant propriu independent si terasa de vara, numarul de cautari pe “nunta/nunti predeal” sau “botez/botezuri” a fost relativ mic in perioada analizata, motiv pentru care s-a pus un accent mai mare pe promovarea restaurantului. In sectiunea Mancare Predeal, turistii se pot informa mai bine pe zona de mancare si bautura in Predeal

Practic Vila Evergreen ofera oricarui turist ajuns in zona turistica Predeal – Valea Prahovei posibilitatea de a lua masa la propriul Restaurant Evergreen, fara sa fie cazat aici.

Tot ca noutati sunt zona de Organizare Evenimente si Team Building adresate atat persoanelor fizice cat si companiilor.

A fost lansata o sectiune noua cu imagini si videoclipuri din Predeal si zonele turistice invecinate.

Alaturi de imagini cu interiorul si exteriorul vilei, aici se regasesc si imagini de interes turistic, alaturi de informatii privind alte posibilitati de recreere: zone de vizitat, tarife si instructori la partiile de schi, harti cu trasee montane.

Alte informatii cuprinse in site: diverse tarife, meniul restaurantului Evergreen, servicii oferite, locuri recomandate spre vizitare, harti, sporturi ce pot fi practicate in Predeal, previziunea vremii in Predeal, stiri, noutati, festivaluri din zona Brasov – Valea Prahovei care sa ajute vizitatorii in alegerea perioadei de vizitare a statiunii.

Fata de versiunea anterioara, numarul camerelor web a fost marit la trei, utilizatorii intresati avand acees direct la camerele video, cu vedere spre parcare si curtea vilei.

Asezata in zona turistica Predeal, in drumul catre cabana “Trei Brazi”, intr-un cadru salbatic si feeric si invaluita de privelistile deosebite ale muntilor Bucegi si Baiului, vila la munte isi deschide usa in fiecare zi calatorilor vila Evergreen. Vila de 4 stele, definitivata in 2010, amenataja intr-un stil nou si dispunand confort si conditii deosebite, pune la dispozitia turistilor 10 camere duble in care se pot caza maxim 32 de persone.

Vila Evergreen isi bazeaza structura pe platforma KuBu Commerce, software profesional de dezvoltare in special pentru magazine si site-uri cu vanzare online de produse sau de distributie, rezervari in domeniul turismului sau rezervari pentru anumite conferinte, marketing online-offline, print center online, call-tracking si customer relationship management.

Promovarea in motoarele de cautare (SEO) este realizata de Seo Extend Serv, pornind de la studiul primar de cuvinte cheie, specificatii seo pentru promovare si actiuni onsite si offsite.

Despre SEO eXtend Serv  – www.seoextendserv.ro
Firma Infiintata din anul 2010, societatea comerciala ofera servicii seo – optimizare pentru motoarele de cautare, alaturi de servicii de intretinere/actualizare website training personal implicat in munca online, actionand ca serviciu extern al UnderClick.ro SRL.

Despre Kubu Commerce – Kubu.ro
Platforma dezvoltata de Kubu este cunoscuta indeosebi pentru performanta magazinelor online, fiind o solutie avansata pentru magazine online, retail si distributie cu 16 ani experienta internet si prezenta online.

Despre Vila Evergreen Predeal – www.VilaEverGreen.ro
Vila montana din Predeal clasificata la patru stele, unitatea de cazare ofera prioritar cazare pentru familiile cu copii, dispunand de spatii speciale si personal calificat.

Contact vila: Strada 3 Brazi, nr. 28, Predeal, judetul Brasov, Romania, E-mail: office@vilaevergreen.ro, Telefon: 0721 23 62 93, Coordonate gps: N 45 30.547 – E 025 33.959

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

One thought on “Noua versiune de site Vila Evergreen Predeal

  • 22.03.2013 at 1:59
    Permalink

    Un articol bine definit. Sunt de acord ca SEO este unul din principalii factori a unui website. Pentru ca facind toate treptele corecte ce se numeste SEO, doar asa poti sa treci in treptele de sus a motoarelor de cautare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *