Videt.ro, primul magazin online de optica medicala, are acum si un showroom

Videt.ro, magazin online de optica medicala sustinut de un capital 100% romanesc, are acum si un showroom (Soseaua Mihai Bravu nr.12, sector 2, Bucuresti).

Magazin online Videt LogoBusiness-ul lansat de Alexandru Alecu in 2011, la doar 23 de ani, a facut pasul catre urmatorul nivel: un spatiu special amenajat pentru a le oferi clientilor posibilitatea de intra in contact direct cu produsele.

Videt.ro este un business deschis in 2011 pe piata optica a lentilelor. Este prima afacere construita cu un capital integral romanesc dedicat segmentului online al opticii medicale si foloseste cele mai bune preturi.

“Pozitionarea noastra a fost facuta posibila si de faptul ca aducem produsele direct de la distribuitorii lor, cu posibilitatea de a negocia pretul de achizitie in functie de volumele comercializate. Pentru ca nu intentionam sa privilegiem nici una dintre aceste firme si pentru ca urmarim sa avantajam cumparatorul pentru a fideliza relatia cu acesta, preturile folosite de noi sunt extrem de avantajoase, in comparatie cu cele practicate pe segmentul nostru de piata. De aceea, am inteles ca putem insoti beneficiul financiar cu accesibilitatea. Asa a luat nastere primul magazin online dedicat opticii medicale”, a declarat Alexandru Alecu.

Chiar daca magazinul online videt.ro are o rata de conversie de 2,7%, in contextul unei medii de piata de 1%, managerii acestuia au inteles ca un showroom va veni intampinarea dorintei cumparatorilor de a intra in contact cu produsele inainte de a le achizitiona.

Decizia deschiderii unui astfel de spatiu a fost luata in special cu gandul la utilizatorii gamelor de ochelari de vedere si ochelari de soare care ar putea dori sa probeze o pereche de ochelari inainte de a o proba.

Showroom magazin online de optica medicala  Showroom magazin optica medicala
“Business-ul meu s-a nascut dintr-o nevoie personala. Dupa ce am pasit pragul unor magazine de specialitate, mi-am dat seama ca nu-mi permit o pereche buna de ochelari, ci doar o consultatie oftalmologica. Preturile erau foarte mari. De aceea, am inceput sa caut pe internet. Asa am gasit cateva site-uri din strainatate care comercializeaza ochelari si lentile, dar care te si consiliaza. Am inceput sa iau legatura cu furnizorii si sa fac un plan pentru dezvoltarea primului site romanesc de acest profil”, explica Alexandru Alecu.

Showroom VidetShowroom-ul proaspat deschis dovedeste o data in plus faptul ca videt.ro ofera nu doar produse, ci si servicii unice de consultanta.

“Consumatorii de lentile si de ochelari sunt de cele mai multe ori insuficient informati asupra preturilor si in ceea ce priveste calitatea produselor. Mai ales in cazul lentilelor de contact, piata din Romania este una emergenta. Ne intereseaza de aceea sa incurajam folosirea lor pe baza unei bune cunoasteri si pe cea a increderii. Asa se explica faptul ca la noi preturile sunt mai mici cu 20%-40% fata de preturile uzuale ale pietei”, a mai declarat Alexandru Alecu.

Depre Videt.ro:

Videt.ro este primul magazin online de optica medicala deschis in Romania. Construit pe baza unui capital integral romanesc, videt.ro ofera atat produse de foarte buna calitate la preturi cu 20%-40% mai mici decat cele ale pietei, cat si consultanta asupra bunelor practici din domeniul opticii medicale.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Persoana de contact: Alexandru Alecu
Email: Alexandru.alecu@videt.ro
Tel. 0722 72 41 37

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *