Motorola isi lanseaza videoplayer-ul sau mobil DHO1

Motorola, al treilea mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a prezentat un media player mobil care permite vizualizarea de emisiuni de televiziune in direct, videoclipuri la cerere sau programe salvate pe instrumente digitale de inregistrare.

Televiziunea mobila, aflata intr-un stadiu incipient de dezvoltare, se alatura programelor de surfing si difuzare de muzica pe Internet, in calitate de serviciu wireless in expansiune care va majora veniturile companiilor din sectorul de profil, pe masura ce tarifele pentru convorbirile in sistemul de telefonie mobila scad.

Dispozitivul, cu un ecran de 10,9 centimetri, utilizeaza carduri de memorie cu o capacitate de pana la 90 de minute de clipuri video si va fi expus la salonul de produse electronice de la Las Vegas, a anuntat compania.

Player-ul DHO1 realizat de Motorola este compatibil cu DVBH, un set de standarde tehnologice pentru difuzarea programelor TV pe dispozitivele mobile, sustinut de cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, Nokia, dar si de autoritatile europene.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *