Versiunea mobila a magazinului online elefant.ro

Varianta mobila a siteului www.elefant.ro este disponibila, incepand de luni, 21 februarie 2011, la adresa http://m.elefant.ro/, anunța Universal Online Promotion, deținatorul librariei online.

elefant.ro logo“Lansarea siteului www.elefant.ro in versiunea optimizata pentru telefoane mobile inteligente si tablete reprezinta doar prima etapa a «ofensivei digitale» pe care o pregatim pentru anul 2011” Vlad Puescu, Digital Project Manager www.elefant.ro.

Versiunea mobila a fost creata pentru a facilita accesarea siteului de pe telefoanele mobile inteligente (smartphones) precum iPhone, Blackberry, dispozitive Android sau Windows Phone 7.

Siteul mobil http://m.elefant.ro are o interfața intuitiva si placuta, permitand navigarea cu usurinta in librarie si cumpararea de produse direct de pe dispozitiv in doar cateva secunde.

Libraria online www.elefant.ro, destinația favorita a iubitorilor de carte, muzica, filme si jocuri, devine astfel accesibila oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv.

De asemenea, revista literara online BookMag, editata de echipa www.elefant.ro este disponibila in versiune pentru telefoane mobile inteligente.

La adresa http://www.elefant.ro/blog/ cititorii vor putea afla totul despre ultimele noutați editoriale si lansari de carte, dar vor putea citi si articole scrise in exclusivitate pentru BookMag de personalitați din domeniul literar, cum ar fi Aurora Liiceanu, Bogdan Alexandru Stanescu sau Costi Rogozanu.

“Lansarea siteului www.elefant.ro in versiunea optimizata pentru telefoane mobile inteligente si tablete reprezinta doar prima etapa a «ofensivei digitale» pe care o pregatim pentru anul 2011. Platformele mobile incep sa castige teren in fața laptopurilor sau desktopurilor, intrucat permit conectarea la internet de oriunde si oricand. Prin versiunile pentru dispozitive mobile ne dorim sa venim in intampinarea clienților nostri si sa facem procesul de navigare in librarie si cumparare cat mai simplu si mai placut“, a declarat Vlad Puescu, Digital Project Manager.

Libraria www.elefant.ro s-a impus pe piata distributiei online de carte prin oferta vasta (peste 20.000 de produse in stoc), livrarea in 24 de ore in orice colț al țarii, prin promoții si campanii inovatoare (Carti cu autograf, catalogul Clubul de lectura) si o relație cat mai stransa cu iubitorii de carte, muzica si film, dar si cu furnizorii sai.

Gratie versiunilor mobile ale librariei si revistei literare, www.elefant.ro ajunge si mai aproape de clientii sai.

Vanzarile de carte online in Romania se inscriu pe un trend ascendent mai ales datorita diferenţei semnificative dintre preţul de librarie şi cel online, a timpului economisit la cumparaturile online şi a faptului ca acoperirea internet este din ce in ce mai buna.

In vederea oferirii serviciilor de calitate clienţilor, dezvoltarea www.elefant.ro este un proces continuu şi are in vedere bunul management al stocurilor din depozitul propriu, extinderea numarului de edituri partenere şi dezvoltarea soluţiilor software pentru baza de date şi comenzi.

Despre www.elefant.ro

www.elefant.ro este unul dintre cele mai complexe magazine virtuale de carte din Romania, care include, pe langa libraria online, o revista literara si, in curand, o comunitate culturala.

Despre Universal Online Promotion

Universal Online Promotion este o companie romaneasca axata pe proiecte online, infiinţata in anul 2010 pentru a dezvolta, pentru inceput, portalul www.elefant.ro. UOP, care beneficiaza de susţinerea financiara a fondului de investiţii Greenlight Invest, intenţioneaza sa se extinda pe piaţa din Republica Moldova dupa primul an de activitate.

Virginia Costeschi
UNIVERSAL ONLINE PROMOTION
www.elefant.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *