Versiunea 2011 a site-ului www.emex.ro

Romtehnochim lanseaza versiunea 2011 a site-ului www.emex.ro. Evenimentul va avea loc marti 8 februarie 2011 la sediul Patronatului Roman din Str. Luigi Galvani, Nr. 17-19, Sector 2, Bucuresti.

culori

La eveniment vor fi prezenti directorul general al ROMTEHNOCHIM, Adrian PETRE, Presedintele Patronatului Roman Gheorghe NAGHIU si Prim Vicepresedintii: Janica POENARU si Sorin NAGHIU.

In cadrul evenimentului va fi lansata si sigla “Sprijinit de Patronatul Roman” ce va aparea pe site-urile sustinute de patronat.

Sigla afisata pe orice site va reprezenta o garantie a calitatii si seriozitatii afacerii reprezentate de respectivul site.

www.emex.ro vrea sa devina cel mai complet site de informatie din domeniul vopselurilor si serviciilor de asistenta tehnica din zona aplicarii de vopsele, tencuieli, pardoseli sau alte produse peliculogene.

In acest sens site-ul www.emex.ro este prevazut cu un instrument de tip spatiu client in care fiecare client are posibilitatea de a-si face un cont in care sa aiba acces la informatii importante precum preturile sau noutati si oportunitati rezervate doar clientilor companiei.

O alta functionalitate ce vine in intampinarea clientului este zona de asistenta si consiliere in care clientul are acces la fise tehnice complete cu instructiuni de aplicare pe grupe de produs, dar si mai in detaliu pentru fiecare produs in parte.

Un punct de diferentiere pentru www.emex.ro este aplicatia “Calcul consum” o zona interactiva din site in care oricine poate isi poate calcula nevoile de vopsea in functie de tipul de vopsea pe care intentioneaza sa o foloseasca, marimea si tipul suprafetei.

www.emex.ro are un design prietenos pentru utilizator si este mai mult decat un mijloc de prezentare a companiei, un instrument folositor pentru potentialii clienti.

Romtehnochim este un producator si distribuitor de vopseluri si asistenta tehnica in domeniul vopselurilor orientat catre zona B2B, ce, deasemenea, vine si in sprijinul consumatorilor mici, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail.

Principalul obiectiv al Romtehnochim este de a atinge un inalt nivel de satisfactie si loialitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile companiei si printr-o politica de preturi concurentiala.

PERSOANA DE CONTACT ROMTEHNOCHIM

Adrian PETRE
Director General
Mobil: 0722-209453
office@emex.ro
http://www.emex.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *