ComenziPC.ro : Vanzari online de calculatoare

Vreti sa cumparati un laptop sau un PC desktop. Asadar, veti porni in cautarea celei mai bune oferte (pret-performanta), rasfoind paginile unui catalog de produse sau browsand sectiunile magazinelor online.

Este foarte posibil sa gasiti produsul dorit in ofertele mai multor comercianti la aproximativ acelasi pret; in cazul acesta, care vor fi criteriile care vor sta la baza deciziei de cumparare?

Conteaza doar produsul in sine sau va intereseaza si serviciile post-vanzare, de garantie si service? La ComenziPC.ro, un magazin online nou lansat de Elka Systems, calitatea serviciilor este la fel de importanta precum calitatea si pretul produselor.

Magazinul online ComenziPC.ro
, lansat astazi, este administrat de compania Elka Systems, un furnizor de traditie pe piata IT din Romania si comercializeaza o gama larga de produse IT, electronice si echipamente audio / foto / video.

Se acorda, insa, o atentie deosebita calculatoarelor (pc-uri, laptop-uri, servere, etc) datorita experientei de peste 10 ani in domeniu.

Calculatoarele asamblate de Elka Systems au fost intotdeauna de o CALITATE foarte buna si la preturi corecte.

Evident, nu suntem singurii care comercializeaza echipamente IT si, din acest punct de vedere, ne inscriem in multitudinea magazinelor online de profil.

Dar ne individualizam prin accentul pus pe CALITATEA serviciilor post-vanzare si prin traditia in piata, bazata pe relatia stransa cu clientii si furnizorii.

Datorita acestei relatii cu principalii furnizori IT avem si preturi foarte bune la majoritatea produselor aflate in site.

E simplu sa vinzi calculatoare, dar mai greu este sa oferi servicii de CALITATE post-vanzare. Noi nu suntem doar un magazin online cu profil IT, ci avem un departament de service cu o experienta de peste 10 ani, pregatit sa rezolve problemele clientilor in cel mai scurt timp pentru ca acestia sa fie multumiti ca au cumparat de la noi. De asemenea, operatorii de vanzari au o experienta de minim 3 ani in vanzarea produselor IT, a calculatoarelor in mod special”, declara Dan Dumitrescu, director general Elka Systems.

Pentru ca nu toti cumparatorii au experienta necesara, operatorii de vanzari ComenziPC.ro ofera consultanta gratuita pentru realizarea unor configuratii in functie de necesitatile clientilor. Incercam, astfel, sa gasim varianta optima din punct de vedere pret-performanta in asa fel incat clientii sa fie multumiti de produsul achizitionat si de serviciile noastre.

“Ne-am propus pentru anul 2008 comercializarea unui numar de peste 5000 de unitati de calcul. Un alt obiectiv este sa mentinem procentul produselor intoarse in garantie sub 1%.”

“In strategia de business, nu ne-am focusat numai pe cresterea vanzarilor, ci am considerat ca este mai important sa dezvoltam o relatie de prietenie cu cumparatorii nostri, o relatie bazata pe seriozitate si respect reciproc. Nici mie, in ipostaza de client, nu mi-ar placea sa fiu dus cu vorba, atunci cand am o problema cu produsul cumparat. De ce as face acest lucru clientilor mei? Mai mult decat atat, am cautat dintotdeauna sa vindem PC-uri de calitate si am reusit pe deplin, avand in vedere ca sub 1% din produsele comercializate se intorc in garantie”, sustine Dan Dumitrescu.

Nu in ultimul rand, ascultam sugestiile clientilor pentru a ne imbunatati serviciile. Va asteptam la www.ComenziPC.ro, un magazin online cu profil IT, specializat in vanzarea de calculatoare si pasionat de calitate“.

Solutia software:
Magazinul online a fost realizat utilizand solutia software de comert electronic HERMES.

Despre ComenziPC.ro

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de calculatoare si este administrat de Elka Systems.

Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania.

La ComenziPC.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *