uCoz in Romania

uCoz, populara platforma online prin care se pot dezvolta gratuit site-uri si bloguri, anunta lansarea versiunii in limba romana, sub domeniul ucoz.ro.

uCoz logoAceasta extindere este in directa legatura cu misiunea companiei, respectiv aceea de a oferi tuturor persoanelor cu o conexiune la internet, indiferent de abilitatile tehnice, posibilitatea de a creea o pagina web intr-un mod simplu si gratuit.

Lansarea vine dupa succesul pe care ucoz.com il are pe plan international, inclusiv in randul utilizatorilor romani.

Conform Alexa, versiunea .com este in primele 400 de site-uri dupa numarul de vizitatori in Romania, in timp ce varianta .ru a acestuia este in Top 15 site-uri din Rusia.

Daca pana acum un site din sistemul uCoz avea denumirea nume.ucoz.com, odata cu aceasta localizare, site-urile dezvoltate gratis de utlizatori, vor aparea sub forma nume.ucoz.ro.

Sistemul poate fi utilizat atat de persoanele care au cunostinte tehnice minime, cat si de catre profesionistii in web-design, prin intermediul functiilor avansate ale panoului de administrare (CMS).

Site-urile dezvoltate pot fi:

– de prezentare;

– magazine online;

– blog-uri personale;

– pagini destinate afacerilor mici si mijlocii, etc.

La inregistrare, utilizatorul primeste gratuit, un domeniu pe serverul uCoz, gazduire, numeroase teme la alegere, precum si spatiu de stocare, care creste exponential cu accesarea.

“Un avantaj important, este acela ca paginile principale sunt in limba romana, oferind accesul tuturor, la o platforma deosebit de puternica”, a declarat Lucian Avadani, Managerul Localizarii uCoz in limba romana.

Viziunea localizarii, este de a pune la dispozitia tuturor vorbitorilor de limba romana, o modalitate simpla, eficienta si gratuita, prin care sa-si gestioneze prezenta online.

In prezent, uCoz servicii web cuprinde peste 1.000.000 de site-uri active in 13 limbi, peste 100 de milioane de accesari, uptime de 99% si peste 5 ani de experienta la nivel global.

Despre uCoz Media

Lansat n 2005, dupa 1 an de dezvoltare, de catre doi antreprenori ucraineni. In prezent, compania are peste 50 de angajati, 3 Birouri – Moscova, Sankt Petersburg (Rusia) si Cherkasy (Ucraina).

Investitori strategici: Grupul mail.ru si DST

Premii si distinctii obtinute:

2009 Open Web Awards Mashable – Castigator la categoria : Cel mai bun site pentru publicisti
2009 Premiul Runet Categoria: Tehnologii și Inovatii
2009 Castigatorii secțiunii: Administrare de continut
2008 Premiul Runet – Categoria: Cele mai bune 10 site-uri alese de catre utilizatori
2008 Web Host Directory – Categoria: Cel mai bun site pentru comert electronic

Pentru detalii suplimentare:
Lucian AVADANI, Project Manager uCoz
Email: lucian@ucoz.ro,
Tel: 0740406570
Web: www.ucoz.ro,
Twitter: @ucoz_ro, Facebook: uCoz servicii web

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *