Trustpilot oficial recunoscuti in Romania

“Marca de incredere Trustpilot ofera consumatorilor posibilitatea de a verifica comportamentul pe piata al magazinelor online participante la acest program, permitand cumparatorilor sa aleaga in cunostinta de cauza si in functie de gradul de respectare a drepturilor acestora de catre operatorii economici. Totodata, poate duce la cresterea consumatorilor romani in comertul online si permite accesul acestora cu incredere la ofertele de pe Piata Unica Interna” conchide Razvan Resmerita, director ECC Romania.

trustpilot logo“Ecommerce isi pastreaza fara indoiala ritmul de crestere, cu un volum de vanzari superior al celui de anul trecut cu 68%”Underclick.ro.

Pentru a contribui activ la cresterea comertului electronic, oferind utilizatorilor online unul dintre argumentele primordiale in stimularea increderii in comertul online, este necesara adoptarea unei marci de incredere.

Marca de incredere Trustpilot, oferita de firma daneza Trustpilot Aps este singura marca de acest gen pe piata romaneasca si este in momentul de fata oficial recunoscuta de Centrul European al Consumatorilor din Romania.

Marca de incredere poate fi adoptata de toate magazinele online cat si site-uri de prezentare ale produselor si reflecta in mod direct opinia consumatorilor.

Prin folosirea marcii de incredere magazinele online responsabile accepta analiza magazinului din punctul de vedere al clientului.

Astfel, magazinele cu simt de raspundere care ofera un serviciu de calitate vor fi recunoscute si promovate si in acelasi timp vor exista consecinte pentru magazinele care nu respecta standardele impuse de lege.

Contact: Andra Chiriac

Tel: (+45) 69 91 12 82

Email: andra@trustpilot.dk

Trustpilot ofera deasemeni un sistem de marketing alternativ prin colaborarea  sa cu Facebook.

Astfel cumparatorii care evalueaza o companie au posibilitatea de a afisa aceasta evaluare pe portalul Facebook. Un utilizator al acestui portal social are in medie 150 de cunostinte, la ora actuala in Romania existand peste 250.000 de utilizatori activi.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *