Trustpilot – marketing alternativ

Cum?

Recomandarile cele mai persuasive vin din partea prietenilor si cunoscutilor, dupa cum indica si un studiu din statele unite.

Trustpilot te ajuta sa transformi aceste recomandari intr-o metoda de marketing alternativ si prin colaborare sa cu Facebook.

Aceasta colaborare da posibilitatea clientilor de a afisa o opinie postata pe Trustpilot si pe site-ul Facebook, printr-un singur click.

Asigura-te ca primesti evaluari si opinii de la clienti si ca acestea sunt reale.

Pentru a stimula cumparatorii sa te evalueze si sa posteze opinia despre experienta avuta cu firma dumneavoastra puteti trimite clientului un e-mail cu un link care il va indruma pe client la pagina de evaluare.

Cum te asiguri ca evaluarile si opiniile postate sunt reale si nu vor perjudica compania dumneavoastra?

Trustpilot cerceteaza zilnic opiniile publicate si in caz de suspiciuni preia controale de IP si intra in contact direct cu persoanele care au postat  evaluari suspicioase.

Trustpilot este mereu atent daca numarul de evaluari al unei companii creste considerabil intr-un interval foarte scurt de timp, daca o persoana care a recomandat o companie online a mai cumparat de la aceeasi companie, daca se folosesc adrese de e-mail ce denota abuz si multe alte criterii.

Un factor important il reprezinta deasemeni posibilitatea cumparatorilor de a evalua daca evaluarea unei companii facuta de un cumparator a fost relevanta sau nu.

Companiile au deasemeni posibilitatea de a seta programul Trustpilot astfel incat evaluarile si opiniile primite sa vina doar din partea clientilor, utilizand codul de identificare de client.

Mihai Patrascu, director executiv evoMAG opina:

Suntem printre primele magazine online care s-au inscris. Ne-am convins rapid datorita necesitatii unui astfel de portal si mai ales a necesitatii clasificarii Magazinelor Online in functie de seriozitate si credibilitate. Acum consumatorul online poate lua decizii mai bine informate si mai rapide cu ajutorul colectiei de opinii si a articolelor de presa. Un mare avantaj il confera si posibilitatea afisarii scoringului din Trustpilot in magazinul propriu in timp real. Tinem foarte mult la imaginea noastra din Trustpilot ceea ce poate demonstra increderea pe care o avem in acest portal.”

Contact:

Andra Chiriac

Manager Trustpilot Ro

andra@trustpilot.dk

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *