Trefle.ro – vanzari ii romanesti online

Trefle.ro este unul din putinele magazine online care comercializeaza ii romanesti.

magazin ii online - Trefle.ro
ii online – Trefle.ro

Chiar daca site-ul trefle.ro este lansat de aproximativ 2 ani, abia in luna septembrie a devenit un magazin online care vinde articole vestimentare create in propriul atelier.

Website design

Site-ul este unul simplu cu un design minimalist ce se bazeaza pe negru si alb. Prima pagina se prezinta cu logo-ul foarte mare, dar totodata potrivit, in partea de sus a site-ului, urmat imediat de meniul principal.

Avantajul principal al acestui design minimalist il reprezinta simplitatea care face site-ul sa fie unul foarte aerisit. Minimalismul se bazeaza pe elemente putine, evidentiate si pe un joc minim de culori. Combinatie care face site-ul foarte usor de inteles pentru utilizator.

In partea centrala a primei pagini se regasesc trei chenare care directioneaza utilizatorul catre principalele categorii ale site-ului si anume: catre pagina cu ii romanesti, catre pagina de pantofi lucrati manual si cate pagina de prezentare a magazinului fizic din Ploiesti.

In partea de jos, deasupra footerului se regasesc ultimele 12 produse adaugate pe website. Produse care pot fi achizitionate prin doar 2 clickuri.

Functionalitate

Trefle.ro ruleaza pe WordPress si desi este un magazin de ii romanesti cu o reputatie buna, administratorii au ales sa foloseasca tema Maya Shop, in defavoarea serviciilor unei firme de web design. Cu toate acestea, dupa cum se vede si in design, tema arata bine, dar se si comporta bine. Se incarca usor, este simpla si accesibila si celor care nu au prea multa experienta in navigarea online.

Promovarea Web este bazata pe o campanie SEO efectuata de agentia IMISoftware, cat si prin promovarea pe prinicipalele retele de socializare.

Despre Trefle.ro

Site-ul Trefle.ro este administrat de SC East Art Shopping SRL, cu sediul in Ploiesti. Marea deosebire fata de alte magazine online care comercializeaza bluze de ie romaneasca este dat de faptul ca toate produsele ce se gasesc pe site sunt lucrate manual in atelierul de pe Valea Prohovei.

Pe langa ia romaneasca, trefle.ro comercializeaza si diferite accesori pentru femei cat si incaltaminte de dama lucrata manual.

Date de contact:

Telefon: 0244 435 396

eMail: trefle@trefle.ro

Locatie: Ploiesti Shopping City Mall

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *