Traveling with online tools

Business Travel Romania organizeaza TRAVELING WITH ONLINE TOOLS.

Pe data de 31 martie 2006 , grupul media BUSINESS TRAVEL ROMANIA organizeaza Spotlight-ul cu tema TRAVELING WITH ONLINE TOOLS.

Evenimentul ii va reuni pe cei mai importanti experti din domeniul turismului corporatist, precum si pe reprezentantii celor mai importante companii care furnizeaza servicii online. Aceasta manifestare isi propune sa clarifice atributele conceptului de e-travel, subliniindu-i importanta, modalitatile de punere in aplicare, etapele succesive de implementare, precum si avantajele implicate.

De asemenea, TRAVELING WITH ONLINE TOOLS isi propune sa stabileasca pasii concreti care mai trebuie parcursi in vederea functionalizarii depline a acestui sistem pe piata romaneasca de profil.

Spotlight-ul TRAVELING WITH ONLINE TOOLS va avea ca subiecte principale de prezentari si discutii rezervarile si platile online.

TRAVELING WITH ONLINE TOOLS este un eveniment de tip Spotlight si face parte dintr-o serie mai ampla de evenimente organizate de BUSINESS TRAVEL ROMANIA, sub genericul BUSINESS TRAVEL ROMANIA EVENTS. BUSINESS TRAVEL ROMANIA EVENTS este un spatiu privilegiat al comunicarii profesionale din domeniul turismului corporatist, spatiu unde, prin intermediul prezentarilor, discutiilor si dezbaterilor, sa se puna laolata experienta si diferitele perspective de abordare ale principalilor actori din domeniu: analisti financiari, travel managers, reprezentanti ai companiilor GDS, experti in securitate, experti in solutii tehnice etc.

BUSINESS TRAVEL ROMANIA este o revista lunara redactata in limba engleza si proiectata sa vina in ajutorul beneficiarilor de servicii de turism corporatist, facilitindu-le comunicarea atit intre ei, cit si cu furnizorii lor. BUSINESS TRAVEL ROMANIA se bucura de atentia si de respectul a peste 3000 de responsabili de prim rang din cadrul corporatiilor din Romania, care gasesc in revista noastra cele mai proaspete si mai complete informatii din domeniul turismului corporatist, incluzind stiri despre piata de profil, anunturi privind colocvii profesionale, conferinte si alte evenimente din domeniu, studii, analize si editoriale specializate.

Irina Grosu
Managing Director

Business Travel Romania
+40 720 880 990
mailto:irina.grosu@btw.ro

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *