Trafic BBC iPlayer

Serviciul iPlayer al BBC a fost utilizat, in luna ianuarie, de peste 2, 2 milioane de britanici, care au vizualizat sau descarcat in medie cate cinci continuturi, cele mai populare fiind “Doctor Who” si documentarul lui Louis Theroux “Behind Bars.

TV online Anglia

iPlayer este accesibil doar pentru rezidentii din Marea Britanie care dispun de conexiuni speciale la internet, potrivit  Oficiului National pentru Statistica.

Cererea pentru iPlayer a crescut semnificativ de la lansarea sa pe piata, in preajma Craciunului.

In perioada 25 decembrie – 12 februarie, episodul special de Craciun din serialul “Doctor Who”, in care a aparut cantareata Kylie Minogue, a fost cel mai descarcat show, fiind urmat de documentarul “Behind Bars” a lui Louis Theroux.

“Acestea sunt primele semne ca iPlayer ajuta la atragerea unui numar semnificant de utilizatori noi pe site-ul BBC. Ca sa construim ceva pe acest succes initial, trebuie sa continuam sa facem pasi catre public, oriunde s-ar afla acesta, si avem acum propriile noastre canale pe Yahoo! si parteneriate cu MSN si Blinkx, care vor fi vizibile curand”, a declarat Ashley Highfield, director al diviziei pentru media si tehnologie din cadrul BBC.

El a adaugat ca iPlayer aduce saptamanal pana la 1, 3 milioane de utilizatori unici pe site-ul bbc.co.uk.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *