TotalSoft devine Oracle Platinum Partner

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producatori romni de software, parte a Global Finance, a devenit Oracle Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirma specializarea casei de software pe cinci competente distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera.

TotalSoftPe specializarea Primavera, TotalSoft detine o expertiza de 17 ani pe piata din Romania, expertiza care a dus la cstigarea unui portofoliul de peste 650 de clientii, precum si la intrarea si impunerea TotalSoft pe nisa de piata dedicata consultantei in project management.

Pentru obtinerea statutului Oracle Platinum Partner, TotalSoft a trecut o serie de teste care au certificat att capacitatea tehnica, ct si competentele specialistilor sai in tehnologia Oracle.

Astfel, membrii echipei sale s-au certificat in competente de vnzare, pre-vnzare, dezvoltare, implementare si suport tehnic pentru toate cele cinci specializari.

Odata cu avansarea in cadrul ecosistemului de parteneri Oracle, TotalSoft isi va diversifica oferta de produse si servicii care au la baza aceasta tehnologie, oferind pietei o alternativa solida att in ceea ce priveste tehnologia, serviciile, produsele, ct si in ceea ce priveste furnizorii de software.

TotalSoft este partener ORACLE din anul 1998, unul dintre cele mai recente proiecte realizate pe aceasta tehnologie fiind portalul www.rncis.ro prin intermediul caruia orice persoana fizica sau juridica poate vedea calificarile oferite de universitatile din Romania.

Suzana Badea, TotalSoft
sbadea@totalsoft.ro
http://www.totalsoft.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *