Tot ce trebuie sa stii despre casa ta online la Casamea.ro

Sectiunile websitului www.casamea.ro ofera informatii despre targuri si expozitii interne si internationale de profil, sfaturi pas cu pas de DYI, reportaje si interviuri home&deco, prezentari de showroomuri cat si multe alte informatii folositoare celor ce isi doresc sa isi amenajeze o locuinta in regie proprie si nu numai.

Website cu informatii home&deco oferit de www.casamea.roNu am ignorat nici comunitatile online, astfel, vizitatorii nostri pot utiliza forumul sau cele 2 bloguri, unul de decoratiuni interioare, ce ofera si o nesecata sursa de inspiratie si unul ce dezbate transant problemele imobiliare si legislative, pentru a fi la curent cu lumea home&deco.

Rubrica de shopping va ajuta sa va materializati usor visele in realitate.

Materialele sunt structurate logic, fiind disponibile atat in formt txt, foto, cat si video.

Echipa profesionista compusa din peste 50 de redactori si fotografi specialisti in domeniul home&deco, cat si propirul departament video reprezinta o garantie pentru cititorii nostrii.

“Prin acest nou proiect online, ne propunem sa devenim cu www.casamea.ro cea mai apreciata referinta in domeniul home&deco, asa cum – pe parcursul ultimilor 10 ani – am reusit cu revistele noastre. Suntem convinsi ca atat publicul cat si clientii nostri se vor dovedi inca o data parteneri de drum inestimabili in atingerea acestui obiectiv.” , declara Daniel Adam, Publisher.

Contact:

Catalin Bindea

catalin.bindea@hiparion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *