Top 1000 trafic.ro

Comparativ cu Topul 1000 al lunii noiembrie, cele mai spectaculoase cresteri sau scaderi din luna decembrie au avut loc intre site-urile prezente in mod frecvent in topul 10 al clasamentului general al Trafic.ro.

In topul cresterilor din luna decembrie s-au diferentiat portalurile, probabil datorita serviciilor pe care acestea le ofera in preajma sarbatorilor.

Dintre acestea, rol.ro, trilulilu.ro si acasa.ro au fost portalurile cu cele mai mari cresteri ale lunii decembrie 2007. Se poate observa si faptul ca in aceasta perioada romanii au fost foarte interesati de serviciile de partajare de fisiere online sau de jocurile online.

Comparativ cu cresterile lunii decembrie, in luna noiembrie 2007 o mare parte dintre site-urile cu cresteri importante au fost cele cu tematica educativa.

La capitolul scaderi spectaculoase s-au aflat in principal portaluri din diverse domenii de activitate si site-uri mass media.

De remarcat scaderea importanta a hotnews.ro, pusa de multi pe seama restructurarii site-ului si poate si a scaderii interesului in site-urile mass media, caderea inexplicabila a neogen.ro sau cea relativ normala a ejobs.ro, cauzata probabil de hibernarea pietei muncii in luna decembrie.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *