Tabara nationala Forum IT

Organizate cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, al Autoritatii Nationale pentru Tineret si cel al autoritatilor publice locale, cele doua editii anterioare ale taberei au beneficiat de experienta a numerosi parteneri si sponsori ai Asociatiei Forum IT, precum: Microsoft, Intel, Asus, Maguay, Softwin, nVidia, Siveco, Epson, Romtelecom, XOR IT Systems, Agnor High Tech, TechReady.tv, RPC, Axelsoft, Romdur Gravura, Indaco Systems, Fightersoft Multimedia.

In editia 2007 a Taberei Forum IT, tinerii romani din liceele si facultatile cu profil informatic, precum si alti pasionati ai lumii calculatoarelor vor putea sa se (re)intalneasca in cadrul montan, la iarba verde, cu reprezentantii companiilor-partener si cu cei ai unor institutii de invatamant prestigioase, din tara si din strainatate.

Cu ajutorul acestor experti, tabara nu isi propune sa dezvolte cursuri care sa completeze programa scolara, ci sa ofere participantilor oportunitatea de a afla care sunt noile tendinte in domeniul tehnologiei informatiei si al comunicatiilor, care este stadiul tehnologiei si ce se profileaza ca noi aparitii pe piata in urmatorul interval de timp.

Tabara Forum IT ofera participantilor sansa identificarii unor oportunitati de afaceri sau a unei slujbe in domeniu, iar sponsorilor un spatiu de intalnire cu viitorii clienti, colaboratori sau parteneri de afaceri. Exemplul anului precedent, care a creat cateva noi cariere in jurnalismul IT din randul participantilor nostri este dovada ca suntem o veriga din ce in ce mai utila ‘lantului trofic’ al pietei de profil. As adauga ca anul acesta atelierele si concursurile evenimentului vor fi accesibile online pe toata perioada taberei, in pagina dedicata a site-ului www.forumit.ro“, a declarat jurnalistul de stiinta Catalin GROSU, presedintele Asociatiei Forum IT.

Urmatoarele saptamani sunt deschise sugestiilor si propunerilor publicului larg, colaboratorilor aflati la studii sau la post in strainatate, precum si oricaror persoane juridice interesate in dezvoltarea unui parteneriat cu Tabara nationala Forum IT.

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *