Symantec in Romania

“Pentru acest an, ne dorim sa ajungem la o cifra de afaceri comparabila cu cea din Ungaria, unde suntem prezenti de mai multi ani, deoarece piata romaneasca are un potential mai mare decat cea ungara”, a declarat directorul pentru Romania, Gabriel Tomescu.

Biroul local Symantec va functiona ca reprezentanta a companiei americane, principalele obiective fiind promovarea produselor si acordarea de asistenta tehnica clientilor si partenerilor de pe piata locala.

“Piata din Romania a inregistrat o crestere semnificativa si, prin urmare, era timpul sa deschidem biroul de reprezentare in aceasta tara”, a declarat directorul de marketing pentru Europa de Est al companiei, Hedvig Bartha.

Comercializarea produselor Symantec se va realiza prin reteaua distribuitorilor locali – Romsim Data si Omnilogic.

Anul viitor, Symantec Romania intentioneaza sa angajeze sase persoane pentru biroul din Bucuresti.

De asemenea, compania va instrui, incepand cu 2008, cel putin 200 de specialisti ai partenerilor si ai clientilor, pe diferitele sale tehnologii.

Solutiile Symantec sunt destinate in prezent, in pondere egala, companiilor mici si mijlocii si sectorului marilor companiilor.

“Vreau sa cresc ponderea in totalul vanzarilor noastre a segmentului firmelor mici si mijlocii. Cu ajutorul retelei existente de parteneri, ne vom concentra atat pe companiile mici si mijlocii din Bucuresti, cat si din tara”, a spus Tomescu.

De asemenea, in acest an compania isi va dezvolta reteaua de parteneri din tara, iar un alt obiectiv prevede ca solutiile sale sa fie testate de toate marile companii.

Vanzarile din Romania ale Symantec au fost realizate anul trecut prin compania Romsim Data, in proportie de 60%, prin Omnilogic, in proportie de 40%.

Solutiile Symantec reprezinta 22% din veniturile Romsim Data.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *