Supraveghere online simpla cu noul portal D-Link

D-Link lanseaza portalul mydlink pentru o supraveghere simpla de la distanta.

Spuneti adio configurarilor complicate, inlocuiti-le cu o solutie simpla pentru a va monitoriza locuinta sau biroul direct de pe smartphone, tableta si calculator

D-Link logo

Pana acum, era necesar ca aceia care doreau o solutie de monitorizare a locuintei sa aiba cunostinte tehnice avansate pentru a putea instala o camera IP.

Insa acum nu mai este nevoie! Astazi, D-Link lanseaza mydlink (www.dlink.ro/mydlink), un portal care ofera gratuit utilizatorilor o modalitate simpla si convenabila de a isi supraveghea lucrurile importante.

Simplu de instalat, doar introduceti CD-ul care insoteste orice camera compatibila mydlink pentru a incepe instalarea, si doar dupa cateva click-uri totul este gata. Mydlink va detecta camerele compatibile instalate in locuinta dvs. si le va ingloba intr-o retea, permitand accesul simplu la imaginile dvs. din orice locatie unde exista acces Internet.

Solutia ideala pentru supravegherea de la birou a animalelor de casa, a copiilor din camera alaturata sau a intregii locuinte atunci cand sunteti plecat, mydlink poate suporta pana la 4 camere compatibile mydlink.

Portalul mydlink confirma posibilitatea ca utilizatorii sa isi supravegheze ceea ce este important pentru ei de pe orice dispozitiv conectat la Internet, 24 ore pe zi, avand imagini de calitate foarte buna.

Pentru aceia care se deplaseaza frecvent, mydlink poate fi accesat utilizand platforme mobile de genul iPhone, iPad si Android smartphone, prin intermediul celor trei aplicatii mobile, care asigura maximum de confort si flexibilitate.

Kevin Wen, Presedintele D-Link Europe, afirma: “A existat permanent o cerere foarte mare din partea consumatorilor pentru supravegherea lucrurilor importante atunci cand ei nu sunt acasa, doar ca pana acum instalarea unui sistem de monitorizare era cel putin descurajanta. D-Link abordeaza mereu tehnologii complexe, de ultima ora, pe care le transforma astfel incat sa devina simplu si usor de utilizat de catre oricine. Suntem foarte multumiti de mydlink, care indeparteaza toate barierele cu care se confrunta utilizatorii cand doresc sa utilizeze tehnologiile moderne dar complexe. Indiferent ca doriti sa vedeti ce face animalul dvs. de companie de acasa, sa va supravegheati bebelusul cand doarme sau sa va vedeti gradina cand sunteti in vacanta, mydlink face ca totul sa fie mult mai usor”.

Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania, subliniaza ca “La D-Link discutam foarte mult despre Locuinta Digitala si despre beneficiile pe care le aduce in viata de zi cu zi a clientilor nostri. Suntem de parere ca mydlink este exemplul perfect al modului in care tehnologia ne poate imbunatati viata, completand perfect portofoliul existent de produse D-Link destinate pentru Locuinta Digitala.”

Camere compatibile

mydlink este disponibil pentru noile camere D-Link DCS-930L Wireless N pentru acasa si D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasa.

Spre deosebire de camerele web traditionale, modelele DCS-930L si DCS-932L incorporeaza  un CPU si server web, ceea ce inseamna ca ele vor functiona fara a avea nevoie de un calculator pornit.

Prin conectarea wireless la o retea, ambele modele furnizeaza utilizatorului o cale simpla si eficienta de supraveghere de la distanta a locuintei sau biroului.

Designul compact al acestor camere permite amplasarea practice in orice loc, oriunde ati avea nevoie. In plus, ambele camere au microfoane incorporate.

Camera D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasa reprezinta solutia ideala de monitorizare permanenta. Cu LED-urile de infrarosu incorporate si cu senzor de imagine de intensitate scazuta, DCS-932L poate furniza capture video, chiar si cand luminozitatea este foarte slaba sau cand este intuneric complet, perfect pentru a va supraveghea copilul in camera sa.

Disponibilitate

Noile camere D-Link DCS-930L Wireless N pentru acasa si D-Link DCS-932L Wireless N Zi & Noapte pentru acasa sunt acum disponibile si pot fi comandate de la distribuitorii D-Link din Romania.
Despre D-Link

D-Link este un producator mondial de echipamente pentru retele, oferind produse inovatoare, de inalta performanta, intuitive atat pentru companii cat si pentru utilizatorii casnici. De 25 ani, D-Link construieste “retele pentru oameni”, devenind designer, developer si producator mondial de produse si solutii pentru retele, wireless, stocare, securitate si IP surveillance. Gama extinsa de solutii D-Link este ideala pentru mediile din intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) si marile companii, dar si pentru acasa, fiind furnizate printr-o retea globala de parteneri si furnizori de servicii.

D-Link intelege importanta accesarii datelor si continutului digital, a administrarii, securizarii si partajarii acestora, si a utilizat in premiera tehnologii IP pentru a oferi o Locuinta Digitala perfect integrata si experienta in retelistica pentru afaceri.

Pentru mai multe informatii, accesati www.dlink.ro.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *