Strike Cons – Un design minimalist

Strike Cons este o agentie ce se ocupa cu izolatia cu spuma poliuretanica. Desi este o firma din Bucuresti, intretine lucrari in orice alte orase ale tarii.

Strike Cons Logo

Cum o firma din domeniul constructiilor trebuie sa-si prezinte intr-o maniera cat mai simpla si mai eficienta serviciile, la construirea website-ului sistemepoliuretanice.ro echipa de design a trebuit sa tina cont de acest lucru si a realizat un website cu un design minimalist bazat pe nuante de alb, verde si negru.

Site-ul agentiei Strike Cons este structurat in asa fel incat sa documenteze vizitatorul cu privire la beneficiile izolarii cu spuma poliuretanica, fiind un website de prezentare si nu un magazin online. Prin intermediul website-ului nu sunt prezentate doar produsele folosite ci veti gasi si informatii legate de tot ceea ce tine de izolatia exterioara si interioara.

Deoarece spuma poliuretanica este un material destul de nou pe piata din Romania, multe persoane nu cunosc adevaratele proprietati ale acestui material si nici adevaratele beneficii ce le ofera in hidroizolatii, fono sau termoizolatii.

Ce informatii gasesc pe website?

– In primul si in primul rand veti gasi informatii despre produsele folosite in izolatia cu spuma poliuretanica cat si informatii cu privire la provenienta si calitatea acestora;

– Veti gasi de asemenea si articole bine structurate cu explicatii si imagini 3D executate in AutoCad care va vor face sa intelegeti cum este aplicata spuma poliuretanica. Site-ul ne prezinta o intreaga rubrica cu Modalitati de aplicare a spumei poliuretanice, unde vom gasi imagini si detaliile tehnice necesare;

– Pentru cei care au diverse nelamuriri cu privire la acest tip de izolatie, exista si o pagina intitulata Intrebari frecvente – unde veti gasi raspunsul celor mai populare intrebari din domeniu

– Categoria Foto/Video este si ea la indemana oricui. Aici veti gasi videoclipuri filmate de echipa Strike Cons in timpul operatiunilor de termo, fono sau hidroizolatii.

Sunt videoclipuri urcate pe YouTube, foarte informative, care au prin foarte bine la public.

Rubrica Foto ne prezinta imagini de la fata locului cu proiecte incepute de la 0 si finalizate de echipa Strike Cons.

Aceste imagini reprezinta o foarte buna sursa de informatii pentru cei care vor sa stie cu exactitate cum este efectuat procesul de hidroizolatii terase, termoizolatii mansarde, acoperisuri sau a izolatia completa halelor industriale.

Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de o izolatie cu spuma poliuretanica?

Deoarece site-ul sistemepoliuretanice.ro este un website de prezentare si nu un magazin online, pentru a beneficia de o izolatie premium cu spuma poliuretanica rigida trebuie sa intrati in contact cu echipa Strike Cons contactandu-i pe adresa de eMail strike.cons.srl@gmail.com prezenta pe website, la numarul de telefon 0735 786 676 (de asemenea prezent pe website) sau completand formularul prezent in pagina Contact.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

One thought on “Strike Cons – Un design minimalist

  • 4.09.2013 at 14:24
    Permalink

    Pare un site curat si usor de folosit. Imi place

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *