Aplicatii iPhone Romania : Stiri360

S-a lansat „Stiri360” cel mai performant agregator de stiri romanesti, pentru iPhone

Bucuresti  1 septembrie 2010 – Vitality Media ( www.vitalitymedia.ro ) a lansat aplicatia „Stiri 360” disponibila in Apple App Store, gratuit,  pentru toti utilizatorii iPhone si iPod Touch din Romania.

Stiri 360 preia continutul informational din cele mai importante site-uri de stiri din Romania (ex: Realitatea, Hotnews, Antena 3, Ziarul Financiar, Wall Street, Daily Business) precum si din publicatii de sport si lifestyle (ex:  ProSport, Sport.ro, GSP, Click si Cancan)

Facilitatile oferite catre utilizatori sunt: functia de cautare in fluxul principal de stiri, posibilitatea trimiterii articolelor in retelele Facebook si Twitter,  mod landscape de afisare a informatiilor,  precum si afisarea conditiilor meteo in orasul in care se afla utilizatorul. Pentru mai multe informatii si detalii poate fi accesata pagina de prezentare a aplicatiei la adresa web: stiri360.vitalitymedia.ro

Succesul aplicatiei este confirmat de prezenta pe primul loc in App Store in categoria „News” iar in viitor aplicatia Stiri360 va fi disponibila si pentru iPad, fiind prima aplicatie din Romania optimizata pentru acest produs.

Contact:

Sebastian Vaduva

SC.Vitality Media.SRL, str Diditel, nr 1, sector 4, Bucuresti.

Tel: 021 330 22 15

www.vitalitymedia.ro

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *