Stampile-Trodat.com – Lansare online

Stampile-Trodat.com a luat nastere cu ideea de a oferi spre vanzare stampile marca Trodat la o scala cat mai mare.

stampile onlineDespre Stampile-Trodat.com

Stampile-Trodat.com este un magazin online ce ofera spre vanzare diferite tipuri de stampile marca Trodat (dreptunghiulare, rotunde, patrate), cat si o serie de accesorii si servicii destinate in general unui centru de copiere.

Site-ul este detinut de compania Imo Graph din Bucuresti si dispune de doua magazine fizice in capitala.

Trodat este principala marca de stampile recunoscuta la nivel mondial datorita calitatii produselor pe care le comercializeaza.

Web Design si Functionalitate

Stampile-Trodat.com este un website ce denota o aparitie office inca din primele secunde de cand l-ai accesat. Culorile gri, alb si portocaliu + imagini cu modele de stampile fac ca si cel mai novice utilizator al internetului sa inteleaga domeniul de activitate al site-ului.

Efectuarea unei comenzi se face destul de simplu: Alegi tipul de stampila pe care il preferi(Printy Line, Professional line,Typomatic Line, Classic etc), alegi dimensiunile pe care doresti sa le aiba stampila, selectezi cantitatea si dai click pe butonul Adauga in Cos. Pentru a efectua corect o comanda este totusi necesara inregistrarea pe website. Completezi datele, adresa de livrare si metoda de plata iar in cateva zile primesti pachetul acasa.

Avantajul alegerii site-ului Stampile-Trodat.com este dat de faptul ca ofera clientilor destul de des oferte irezistibile. De altfel, preturile sunt accesibile, iar produsele originale.

Gama de stampile prezenta pe site corespunde oricarui domeniu de activitate, de la birouri de avocatura, cabinete medicale, banci, pana la tot felul de firme mici ce desfasoara anumite activitati si necesita stampile.

Informatii de contact:

 

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *