Splendid Media reprezinta platforma Video News Network

Video News Network ofera solutii de promovare unice partenerilor sai, prin furnizarea stirilor video prezentate de agentiile de presa NewsIn si Thomson Reuters, ce pot fi accesate in site-urile partenere, folosind solutii de vizualizare de ultima generatie.

“Video advertising-ul a inceput sa ia amploare si pe piata online de pe plaiurile noastre, iar parteneriatul incheiat cu Future Media Network ne ofera posibilitatea de a eficientiza la maxim campaniile pe care le desfasuram pentru clientii nostri. Cred in pre-roll ad-uri, care au capatat deja notorietate, iar ratele de click considerabil mai mari dect cele obtinute prin banner display reprezinta un argument suficient de clar pentru a indemna orice client sa foloseasca reteaua VNN” a declarat Cristi Marinescu, Director Executiv, Splendid Interactive.

 

“Consider ca experienta si pozitionarea companiei Splendid Interactive in piata de publicitate online va asigura o buna desfasurare a activitatii comerciale, in timp ce noi vom continua sa investim in dezvoltarea infrastructurii VNN”, a declarat Alexandru Dicu, fondatorul Video News Network.

Parte a Splendid Media Group, Splendid Interactive este o companie specializata in vanzarea de spatiu publicitar online, oferind servicii de audio advertising pentru eOkAds, divizia de mobile advertising pentru Vodafone Romania, solutiile de promovare oferite de Romtelecom precum si administrarea a peste 70 de site-uri.

Video News Network este un produs al companiei Future Media Network ce foloseste platforma tehnica furnizata de compania romano-canadiana Onezonemedia Invest.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *