Spam e-mail Anglia

Internautii britanici primesc zilnic circa 20 de miliarde de mesaje nesolicitate prin e-mail, acest numar plasand Marea Britanie pe locul al treilea in lume ca tinta a mesajelor spam, potrivit unui studiu realizat de compania americana IronPort.

Potrivit studiului, internautii britanici primesc, in medie, 300 de mesaje spam pe zi, in conditiile in care 98% din traficul pe e-mail din lume este constituit din mesaje de acest fel.

Potrivit IronPort, Marea Britanie este acum pe locul trei in topul statelor tinta a acestui tip de mesaje e-mail, dupa Statele Unite si China, inregistrand o dublare a numarului de mesaje spam primite de internauti comparativ cu anul trecut.

IronPort a avertizat ca utilizatorii retelelor sociale precum Facebook si MySpace reprezinta tintele preferate ale celor care trimit mesaje spam din cauza numarului mare de date personale postate pe aceste site-uri.

Compania specializata in produse de securitate online precizeaza ca circa 120 de miliarde de mesaje spam sunt trimise in intreaga lume zilnic, Marea Britanie devenind o tinta preferata pentru acestea deoarece este considerata ca avand o populatie pasionata de internet.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *