Solutii profesionale de Email Marketing: Macro Development

Macro Development, agenție de promovare si publicitate online, a lansat serviciul de Email Marketing care garanteaza trimiterea mesajelor direct in INBOX, indiferent de domeniu web (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc).

Macro DevelopmentAvantajele sunt multiple si vor avea efecte benefice in promovare, vanzare, strangere de date si mai ales, in ceea ce priveste stabilizarea relatiilor cu clientii.

Interactiunea dintre companii si clienti este esentiala intr-un mediu de marketing atat de complex iar Macro Development identifica solutii complete si personalizate nevoilor fiecarei companii.

In functie de necesitatile de comunicare, au fost dezvoltate 4 pachete:

Basic reprezinta primul pas in expunerea mesajelor catre clienti!

Intermediate este un pachet special creat pentru cei care folosesc newsletering-ul ca parte integranta a strategiei lunare!

Advanced ofera instrumentele care ajuta companiile sa stabileasca relatii durabile cu clientii!

Roller se adreseaza celor care aspira la strategii si campanii de email marketing integrate intregului proces de comunicare!

Descrierea detaliata a fiecarui pachet este prezentata pe www.emailmarketingromania.ro.

Despre Macro Development

Macro Development este o companie care reuneste tineri creativi, pasionati de mediul online si mereu la curent cu cele mai inovative strategii si tehnici de marketing. Profesionalismul reprezinta cea mai importanta credinta pe care o transmit clientilor iar rezultatele sunt de fiecare data in favoarea lor.

Misiunea Macro Development este sa transforme orice afacere intr-una de succes, indiferent de domeniul de activitate. Fiecare client beneficiaza de consultanta si de o strategie care combina cele mai adecvate instrumente online pentru a da valoare business-ului.

Viziunea Macro Development se concentreaza intr-o singura directie: aceea de a fi lider pe piata digitala de servicii online.

021 568 15 72
office@macrodevelopment.ro
http://www.emailmarketingromania.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *