Solutia de e-commerce Silkmart

Accesand www.silkmart.ro va puteti configura propriul magazin online dupa bunul plac, cu detalii specifice pentru design si functionalitate, in acord cu nevoile dumneavoastra.

solutii comert electronic

Silkweb va pune la dispozitie spre vizualizare si pentru prima data si testare, platforma de comert electronic proprie Silkmart, creata in totalitate de catre programatorii firmei.

O parte din functiile disponibile sunt prezentate sub forma unor iconuri personalizate, pe care le puteti selecta una cate una, iar dupa completarea informatiilor si datelor necesare, puteti comanda magazinul pe care vi-l doriti.

Mai mult, am conceput trei pachete preconfigurate.

Unul micro, cu functii de baza, destinat celor care doresc sa inceapa o afacere in domeniul comertului online.

Un pachet standard, cu functii suplimentare conceput pentru firme care au un portofoliu mai mare de produse puse spre vanzare.

Cel profesional se adreseaza atat companiilor care vor sa se extinda si pe piata online, cat si pentru magazinele online deja existente pe piata, dar care doresc sa treaca la nivelul urmator.

Asadar, in momentul in care decideti ca va doriti un magazin online, puteti sa vizualizati si testati platforma noastra, in cadrul sectiunii “Demo”, sectiune care se poate accesa prin introducerea numelui si a adresei de mail proprii, disponibila pentru toti cei care doresc sa o analizeze.

In aceasta aplicatie puteti sa observati toate functiile de care beneficiati in momentul primirii propriului magazin online si va puteti antrena si familiariza cu modul de operare si centralizare a datelor, al articolelor si al comenzilor.

Pentru ca oferim solutii personalizate, firma noastra poate dezvolta diverse module, in functie de cerintele clientilor acestei platforme.

De asemenea, din portofoliul silkmart.ro, fiecare magazin online are prezentata functionalitatea care se regaseste in platforma acestuia, iar in cazul in care va surade una dintre variante, puteti solicita un magazin online avand functiile respective.

In cei 6 ani de existenta pe piata cu produsele si serviciile noastre, Silkweb a adunat peste 300 de proiecte in portofoliu.  Doar in ultimul an, prin intermediul magazinelor create pe platforma Silkmart au fost efectuate peste 15.000 de comenzi online, acesta fiind un indicator real al eficientei serviciilor oferite de noi.

Despre SilkWeb

SilkWeb ofera solutii profesionale de web design, solutii ecommerce si publicitate online din 2005.

Cosmin Daraban
SILKWEB
www.silkmart.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *