SMS Marketing

Avand in vedere statisticile, care arata ca sunt 4 utilizatori de telefonie mobila la 1 utilizator de PC, Telemedia Consult recomanda solutiile de SMS Marketing pentru comunicarea cu clientii existenti sau potentiali.

Aceasta tactica de marketing presupune transmiterea de mesaje personalizate, chiar pe telefonul mobil al clientului.

Cum punctul de plecare in orice strategie de marketing este dat de tendinta consumatorilor, specialistii in marketing nu pot ignora trendul ascendent de a utiliza telefonul mobil in alte scopuri decat cel al unui simplu apel telefonic, trend evidentiat si de un studiu realizat de Asociatia de Marketing Mobil din Statele Unite (vezi grafic).

Ca atare, folosirea telefoniei mobile pentru transmitera catre client a unor mesaje personalizate, vine ca o etapa fireasca in evolutia practicilor de marketing.

Pentru a veni in intampinarea companiilor care doresc sa deruleze asemenea campanii, serviciul de SMS Marketing al Telemedia Consult ofera un mod rapid de comunicare, gratie unei tehnologii avansate.

Astfel, cu o capacitate de transmitere a 1000 SMS-uri in 2-3 minute si cu parteneriate incheiate cu toti operatorii principali de telefonie mobila, cum ar fi Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp, acest serviciu faciliteaza atingerea unui numar cat mai mare de destinatari intr-un timp cat mai scurt.

Exista doua tipuri de campanii ce pot fi utilizate cu succes.

Campaniile de tip Push- prin care se transmit mesaje text cu un continut informational pentru promovarea produselor, serviciilor sau pentru transmiterea de urari, felicitari etc.

Al doilea tip de campanii sunt cele Pull- care constau in transformarea datelor trimise de respondent in baze de date, premii, discount-uri sau coduri de acces.

Dupa lansarea serviciului de Plati prin SMS, Telemedia continua strategia de dezvoltare a produselor interactive, care utilizeaza telefonia mobila.

Atat prin serviciul plati prin SMS cat si prin SMS marketing compania isi propune sa ofere persoanelor juridice, ce desfasoara campanii de comunicare catre clienti/prospecti, un instrument personalizat, rapid, dar mai ales foarte eficient.

Despre Telemedia:

Telemedia este lider de piata in mobile marketing, oferind o gama larga de servicii: divertisment mobil, servicii IVR audiotext (numere de tip 0.900 xxx, numere Romtelecom cu tarif normal de tip: 201.88.xx), servicii micropayment (www.platiprinsms.ro) si web sms si SMSmarketing.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *