Site-ul www.socialdiva.ro intra in portofoliul Thinkdigital

Incepand cu luna iunie 2011, Thinkdigital Romania devine reprezentant de vanzari exclusiv pentru site-ul www.socialdiva.ro .

thinkdigital.ro logoSocialDiva.ro este un site dedicat femeilor tinere si stilate care cauta variante neconventionale pentru tratarea rutinei.

Site-ul vine in intampinarea acestora cu noutati din zona de fashion, shopping si lifestyle.

Pornind de la premisa ca femeilor le place sa fie cat mai informate, SocialDiva.ro a creat un „colt” numit Social List, in care cititoarele pot schimba impresii legate de diverse produse sau locatii pe care le-au experimentat.

Motto-ul site-ului „When in doubt, wear red” – un citat din designerul Bill Blass –completeaza cu un aer non-conformist imaginea site-ului.

Pentru mai multe informatii contactati:

Sales: brain@thinkdigital.ro

PR & Marketing: lucica.radu@thinkdigital.ro

Tel.: +40 21 4101038

Fax: +40 21 4111133

Despre Thinkdigital

Thinkdigital este una dintre cele mai mari retele de Advertising Online din Sud – Estul Europei, cu birouri in Bucuresti, Atena, Nicosia, Sofia si Budapesta. Misiunea companiei este de a oferi servicii de marketing ce permit targetarea unei audiente specifice intr-un mod eficient, maximizand veniturile publisher-ilor din reteaua Thinkdigital.

Inca de la inceput, din 2006, Thinkdigital a creat parteneriate cu liderii globali si regilonali din publicitatea digitala. Reteaua Thinkdigital se mandreste cu un portofoliu de clienti premium precum MSN, Windows Live Messenger si Hotmail, Facebook, LinkedIn, Miniclip si publisheri locali din fiecare tara unde isi desfasoara activitatea.

In momentul de fata, Thinkdigital a atins un total de 4.2 milioane de utilizatori de internet pe luna dintr-un total estimat la 8 milioane. Thinkdigital este reprezentant exclusiv pentru MediaMind, liderul global in servicii IT pentru managementul campaniilor digitale.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *