Sisteme multimedia auto ergonomice

Spatiul la bordul autoturismului, dupa cum prea bine stim cu totii, este destul de mic, dar cu toate acestea nu incetam sa atasam fel si fel de dispozitive ( fie pentru muzica, fie pentru internet, fie aparate pentru redarea unui film in timpul calatoriilor lungi etc ) si in acelasi timp ne dorim si un aparat de tip GPS auto pentru traficul aglomerat si adresele greu de localizat.

magazin online gps edotec logo
Aparatura pentru un autoturism perfect echipat

 

Si daca am continua sa atasam felurite dispozitive de acest tip, iata: Spatiul din masina este redus considerabil.

Acordati-ne cateva minute din timpul dvs. pretios pentru a va putea demonstra ca toate aceste dorinte si cerinte sunt posibil de incorporat intr-un singur dispozitiv pe care producatorul DYNAVIN de-a lungul anilor l-a perfectionat pentru a putea veni astazi in fata dvs. cu cele mai performante sisteme de navigatie auto dedicate tuturor tipurilor de automobile existente pe piata.

In Romania, DYNAVIN isi comercializeaza aparatele de navigatie auto prin partenerul sau de incredere, compania EDOTEC, cu care, de altfel, a si incheiat un contract de  exclusivitate.

Pe www.edotec.ro regasiti toate tipurile de sisteme de navigatie auto dedicata produse de DYNAVIN la standarde europene si testate cu rigurozitate pe fiecare tip de automobil inainte de a fi produse in serie.

Multiplele functii de care dispune un astfel de dispozitiv va vor lasa fara respiratie (internet 3G, Bluetooth cu A2DP, Screentouch, slot de card SD, conector CAN-BUS cu posibilitatea integrarii comenzilor de pe volan, Radio Tuner AM/FM cu RDS, TV Tuner tip HD,DVD, interfata IPOD, port USB integrat, Televizor digital extern de mare viteza, sistem de navigatie prin GPS prin TMC ) si cu siguranta veti fi convinsi ca tot ce va lipseste este un astfel de dispozitiv.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *