Serviciu video online Cosmopolitan

Relansarea oficiala a site-ului Cosmopolitan va avea loc pe 1 aprilie, urmand ca o versiune beta a acestuia sa inceapa sa functioneze in ultima parte a lunii curente.

Audienta actualului site Cosmopolitan este de 176.000 de vizitatori unici pe luna, relansarea vizand atragerea de noi vizitatori.

Cel mai important element al relansarii site-ului este reprezentat de canalul video online Cosmo TV, care va difuza videoclipuri de la evenimente mondene, dar si emisiuni si videoclipuri realizate de compania editoare.

Duncan Edwards, CEO al National Magazine, a declarat ca majoritatea continutului de pe Cosmo TV va fi realizat de companie, inclusiv emisiunile de tipul “How to…”, care prezinta lectii de machiaj si coafura.

Cosmopolitan.co.uk va fi dezvoltat astfel incat sa furnizeze si servicii care faciliteaza interactiunea sociala, precum blogurile sau publicarea de continut generat de utilizatori.

Dupa relansarea site-ului Cosmopolitan.co.uk, Hearst Digital va relansa si alte site-uri ale companiei precum, Allaboutyou.com, portalul care furnizeaza continut online preluat din titlurile House Beautiful, Coast, Prima, Good Housekeeping, Country Living  si She.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *