Servicii Thinkdigital si pentru Romania

Thinkdigital este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), MySpace, Facebook si reteaua ORIDIAN care incorporeaza un numar de 289 de site-uri internationale precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com.

Prin intermediul acestor parteneriate, Thinkdigital poate desfasura campanii de publicitate targetate in mod specific pe utilizatorii romani.

Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 4.5 milioane de utilizatori romani dintr-un total estimat la 7-7,5 milioane utilizatori de internet la nivelul Romaniei.

Thinkdigital este deasemenea reprezentantul exclusiv autorizat de vanzari pentru Eyeblaster, liderul global in domeniul furnizarii de servicii tehnologice pentru management-ul campaniilor online.

In iunie 2009, Thinkdigital si-a adaugat in portofoliul de site-uri si miniclip.com pe care il reprezinta in exclusivitate pe pietele in care activeaza. Pentru Romania acest website a crescut cu un milion numarul de utilizatori pe care Thinkdigital ii atinge.

Incepand din anul 2009 Thinkdigital s-a deschis catre publisherii romani si va incepe sa colaboreze cu o serie de website-uri romanesti premium, insa mai multe detalii despre acest lucru vor fi disponibile dupa luna septembrie.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *