Servicii curierat Romania

Regional Express este cel mai nou proiect din Romania in sfera curieratului de nisa, al carui domeniu, www.regionalexpress.ro, apartine companiei Active Business Solutions, proprietara a brandului Sameday Courier.

Noua platforma de business implementata si conceputa de Octavian Badescu face parte din gama serviciilor de livrare in regim “next day” in sistem “money back guarantee”, acesta fiind cel mai activ si inovativ brand de servicii premium “tailor-made” al agentiei.

Proiectul -asemenea precedentului Sameday Courier – nicat pe piata romaneasca de curierat – vine in intampinarea nevoilor acelor clienti care au expedierile pregatite seara tarziu, dar care trebuie livrate in ziua urmatoare la prima ora sau chiar in cursul noptii, acesta oferindu-le acum tuturor clientilor acces nelimitat la un pachet de servicii rar intalnit pe piata curieratului de nisa din tara.

Dezvoltat dupa un concept simplu si usor de retinut  “Curierat dupa orarul tau!”, Regional Express ofera pentru Bucuresti și alte 20 de judete din centrul, sudul, estul si sud-estul tarii, posibilitatea preluarii coletelor intre orele 17 – 22 si a livrarilor a doua zi inainte de ora 07.00 sau 09.00 dimineata.

In plus, acesta ofera posibilitatea efectuarii preluarilor si livrarilor la o ora prestabilita sau chiar in cursul noptii, daca este necesar.

“Pentru foarte multe companii viteza a devenit un factor critic in logistica. Din pacate, la acest moment, nu pot fi oferite acest gen de servicii generatoare de avantaje competitive strategice pentru toate zonele tarii datorita intinderii Romaniei, reliefului si infrastructurii rutiere. Ne-am gandit insa sa oferim macar o suluție regionala la o problema generala, si anume, livrarea chiar inainte de «prima ora» pentru expedieri predate in ziua precedenta la o ora foarte tarzie. Astfel produsele pot fi la vanzare chiar de la ora deschiderii, piesele de schimb in service-uri de asemenea, iar documentele pot fi prelucrate dis de dimineata. Aceasta chiar si in cazul in care expedierea ar avea loc la orele 20.00 sau 22.00 in ziua precedenta”, a declarat Octavian Badescu, Managing Partner Active Business Solutions.

Odata cu noul proiect, Active Business Solutions – care si-a propus anul acesta atingerea unei cifre de afaceri de un milion de euro – isi consolideaza pozitia de furnizor inovator specializat de soluții de livrare adresata si neadresata, brandul Regional Express completand astfel gama serviciilor de curierat de nisa initiate anul trecut prin proiectul Sameday Courier, unul din cele mai cunoscute branduri de curierat de nișa din Romania.

La nivel european, atat serviciile de curierat national sau international cu livrare in aceeasi zi cat si cele regionale in regim “next-day” insa cu livrare cat mai rapida dar purtatoare de valoare adaugata sunt deja bine-cunoscute.

Tendinta de “comprimare” a timpului datorita in special a facilitaților de comunicare oferite de noile tehnologii, determina insa evolutia pietei de curierat tradiționale catre una in care standardele privind timpul de livrare a unor expedieri fie ele si pe distante lungi sa se cuantifice in ore si nu in zile, ca in trecut.

Sameday Courierwww.sameday.ro – este orientata, pe langa intreaga gama de servicii de curierat local, national si international, pe oferirea de servicii de curierat cu livrare in ziua expedierii oriunde pe teritoriul tarii, diferenta fata de serviciile oferite de concurenta facand-o tocmai acest timp de livrare precum si furnizarea solutiilor dedicate de tip “tailor-made” generatoare de valoare adaugata (proiecte de curierat nestandardizate, cu anumite specificitati) acelora care activitatea le impune un astfel de serviciu specializat (livrari in afara programului regulat, livrari la persoane fizice, solutii logistice optimizate din punct de vedere al timpului de livrare si al costului, retururi de documente cu verificarea corectitudinii completarii acestora si altele).

Dropmail & Samplingwww.drop-mail.ro – cel de-al doilea brand din grupul Active Business Solutions condus de Badescu, ofera implementarea in teren a proiectelor de marketing direct (distributie neadresata de pliante in cutiile postale sau stradal) in toate orasele tarii, din acelasi grup de firme facand parte si compania de marketing direct “More Results Marketing”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *