Seminar Advertising

Evenimentul dedicat marketingului online va avea loc pe data de 25 martie si va fi structurat in patru sesiuni.

Prezentarile din prima parte vor oferi informatii despre marketingul online, precum caracteristici generale ale acestuia, campanii online, tipuri de website-uri, tehnici de evaluare a rezultatelor.

Primul studiu de caz va fi dedicat managementului de criza si va consta in simularea unui atac asupra brandurilor in mediul online, mai precis pe bloguri.

Al doilea studiu de caz va avea ca scop deprinderea tacticilor pentru alegerea celui mai potrivit instrument de marketing online.

La final, participantii la seminar vor afla cum sa utilizeze cat mai eficient noile media pentru advertising, cat de importanta este transparenta si intelegerea impactului si a limitarilor de control ale conversatiei consumatorilor din jurul unui brand, cum sa integreze comunitatile online in activitatile de PR, cum sa organizeze un pitch eficient pentru selectarea unei agentii interactive sau cum sa integreze componenta online in mixul de comunicare.

Specialistii interesati de cursurile de dezvoltare a competentelor pe platforma online se pot inscrie la “Digital Marketing for Marketers” pana la data de 24 martie.

Evensys este companie cu doi ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate.

Evensys este specializata numai pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar.

Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *