SCOP Computers distribuitor Edimax

SCOP Computers, unul dintre cei mai mari distribuitori IT&C din Romania si Edimax Technology, anunta semnarea unui parteneriat intre cele doua companii.

SCOP Computers logoSCOP Computers isi extinde astfel, gama de produse si solutii si completeaza portofoliul de furnizori cu un brand puternic, producator international de solutii de retelistica si conectivitate.

Colaborarea dintre cele doua companii are ca obiectiv cresterea pietei de distributie din Romania in zona de networking si extinderea accesibilitatii gamei de produse Edimax pentru utilizatorul final.

“Colaborarea cu SCOP Computers, un jucator important pe piata de IT&C din Romania, ofera companiei Edimax Technology, accesul catre un canal impresionant de distributie si promovarea in cadrul acestuia a unor produse inovatoare, performante, concepute sa faciliteze modul de lucru al utilizatorilor dar si sa asigure un raport satisfacator calitate/pret”, afirma Dragos Mihai Marin, Regional Sales Manager, Edimax Technology Romania.

Edimax ofera clientilor sai o gama vasta de solutii de retelistica si conectivitate care acopera toate necesitatile unei retele, indiferent de arhitectura sau implicatii. Edimax reprezinta marca unui furnizor de renume in domeniu ce reuseste sa asigure produselor sale: calitate, siguranta, inovatie si tehnologie de ultima ora.

SCOP Computers pune la dispozitia partenerilor sai oferta completa de distributie a produselor Edimax: solutii wireless, print servere, routere xDSL, switchuri Ethernet, solutii PoE, solutii Powerline, Network Access Controllere, solutii Load Balancer, camere IP, solutii VoIP, solutii KVM, media convertoare si solutii de Home Entertainment.

Gama completa de produse Edimax este disponibila in reteaua partenerilor SCOP Computers, incepand din aceasta luna.

Despre SCOP Computers.

Infiintata in anul 1994, SCOP Computers este una dintre cele mai mari companii de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 17 ani in acest domeniu. De la infiintare si pana in prezent, compania a inregistrat o crestere continua, acoperind segmentele pietei IT&C in zona de branduri A, produse finite din categoriile PC, software, multimedia, echipamente si solutii print, networking, securitate, stocare si echipamente de alimentare electrica.

SCOP Computers are in prezent peste 130 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie formata din peste 1000 de parteneri. Incepand cu luna decembrie 2010, SCOP Computers a fuzionat cu ABC Data SA, lider in distributia IT pe piata de distributie de produse IT, software si aparate electronice, in regiunea Europei Centrale si de Est. Compania activeaza pe piata poloneza de 21 de ani, desfasoara operatiuni directe in Polonia, Cehia, Slovacia, Lituania si Romania si este listata la bursa de valori din Varsovia cu un capital de peste 100 milioane euro.

Despre Edimax Tehnology.

Edimax Technology este un producator international, cu o gama larga de solutii de retelistica si conectivitate. De la constituirea companiei in 1986, aceasta s-a dezvoltat urmand sa devina unul dintre productorii principali de echipamente si solutii de retelistica. Edimax are sediul central in Taipei, Taiwan, si este inscris la Bursa de Valori Taiwaneza din 2001.

In 2003, Edimax Technology a primit certificatele ISO 90001 si ISO 14000, reasigurand calitatea produselor si serviciilor oferite utilizatorilor. In 2010, compania a atins o cifra de $110 milioane USD.

Luisa Iancu
telefon: 021/301.57.00
luisa.iancu@scop.ro
office@scop.ro
http://www.scop.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *