Saptamana 1: recomandari 5 aplicatii aprilie

Bus slogan generator: modificari amuzante de imagini

Pana sa ne hotaram ce linkuri vom propune pentru prima saptamana a lunii aprilie, am inceput sa cerem pareri punand mesajul pe autobuzele britanice.Este o aplicatie online 100%, care in cateva secunde va genera sloganul dumneavoastra pe un atobuz. In exemplul nostru, am utilizat trei randuri, culorile fiind diferentiate. Dar sloganul se poate genera utilizand un singur rand.

Imaginea se poate salva pe calculator cu “save image as” apoi o puteti folosi in blog, email sau in articole pe site-ul dumneavoastra.

Imagine ziare

JpgFun – efecte speciale imagini, editare foto online

Nici nu am apucat sa ne plimbam bine cu autobuzul londonez, ca am si aparut la ziar, ca in exemplul alaturat.

Va puteti juca cu peste 100 de efecte speciale pe care sunt convins ca le-ati vazut pe galeriile de imagini din retelele de socializare. Acum aveti si aplicatia online cu care le puteti genera.

Specificatii: formatul de imagine permis este ‘jpg’, ‘jpeg’, ‘gif’, ‘png’ and ‘ttf’ si dimensiunea maxima a imaginii de 5MB.

Inca o recomandare inainte de incepe distractia: in functie de efectul ales, zona de selectie este uneori destul de restrictiva. Pentru aceasta, recomandam mai intai copierea imaginii de baza intr-un fisier mai mare (aplicatia Paint din Windows e perfecta, nu uitati insa sa salvati in formatele permise), ulterior, din aplicatia online selectand exact fotografia initiala.

www.triplify.com – cautari pe internet

Triplifica si simplifica: cauta, compara si sorteaza top 16 rezultate. O aplicatie online deosebit de simpla care permite cautarea unei expresii in principalele motoare de cautare: google, live si yahoo.

In functie de preferinte, se poate marca cu un simplu click, motorul de cautare din care doriti sau nu sa se afiseze rezultatele.

Ne-a placut usurinta de sortare a rezultatelor, crescator sau descrescator: astfel, rezultatele cautarii se pot sorta dupa pozitie, titlu, descriere, link sau motorul de cautare.

Eyes Relax – programul care te obliga sa iei o pauza

Un program deosebit pe care il recomandam atat celor care lucreaza fara numar-fara numar (adica fara pauza) cat mai ales parintilor.

Parintii au posibilitatea de activa din modul Parent mode o parola, astfel incat copii sunt obligati sa ia o pauza, mai ales atunci cand sunt prinsi de actiunea vreunui joc interesant.

Recomandam cu caldura acest program, mai ales ca este facut din pasiune si distribuit gratuit (free Windows utility).

Explicatia autorului, motivand gratuitatea unui produs software asa de bun: “I wrote Eyes Relax because I needed such tool and I couldn’t find anything I could use at work for free. So I wrote it (it took me about an hour). Then I thought
if I needed such a tool, maybe someone else needs it too”
.

Necesita la instalare Microsoft .NET Framework 2.0.

Singura “obiectie” Underclick: Permite o plaja prea mare de fixare a timpilor de blocare sau alertare, acesta fiind de maxim de 100 minute.

Free Poll: aplicatie online de votare, care permite sa efectuati diverse sondaje.

Sunt oferite doua dimensiuni si o plaja larga de imagini pentru fundal. Numarul de raspunsuri posibile poate varia de la 2 la 12.

Va multumim pentru interes si va asteptam in continuare cu propuneri la adresa sorin@underclick.r

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *