Sanoma Hearst achizitioneaza retea sociala in Romania

Sanoma Hearst Romania a achizitionat site-ul de socializare dedicat nuntilor www.miresici.ro, achizitia fiind primul pas dintr-un plan mai amplu de dezvoltare a portofoliului online.

“Am achizitionat miresici.ro pentru ca este lider pe segment. Se potriveste cu portofoliul nostru online si print si strategiei noastre de dezvoltare. Avem de gand sa-l dezvoltam si sa-l transformam intr-un portal adevarat, prin adaugarea de servicii si continut editorial. Vom achizitiona in viitor mai multe site-uri, nu neaparat pe segmentul feminin, scopul nostru fiind acela de a deveni lideri pe piata de publishing online”, a declarat pentru MEDIAFAX Adina Vasilescu, Digital Publisher la Sanoma.

www.miresici.ro are, conform trafic.ro, o medie de 38.000 de vizitatori unici pe luna, si conform bazei de date a site-ului, 9.000 de utilizatori inregistrati.

Sanoma Hearst Romania mai detine portalurile femeia.ro si mami.ro, dedicate segmentului feminin.

In portofoliul Sanoma Hearst Romania sunt incluse in prezent titlurile: Cosmopolitan, FHM, Esquire, Harper’s Bazaar, Beau Monde, Story, Casa si gradina, Mami, Femeia de azi si Femeia. Din primavara anului viitor, alaturi de aceste titluri, Sanoma Hearst va mai edita si versiunea romaneasca a publicatiei franceze Marie Claire.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *