Rovinieta online

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Rominia pune la dispozitia transportatorilor rutieri, precum si a conducatorilor auto Roviniete on-line:  www.e-rovinieta.ro: alegi, platesti on-line, primesti seria rovinietei pe sms si e-mail.

Nu ai timp sa te deplasezi pentru ati cumpara rovinieta?

Auto
Nu-i nimic. UNTRR a creat pentru tine pagina de internet www.e-rovinieta.ro, unde pot fi comandate si achitate on-line Roviniete, necesare circularii autovehiculelor pe drumurile publice.

Orice rovinieta comandata on-line pe site-ul www.e-rovinieta.ro in zilele lucratoare intre orele 8-15 va fi confirmata prin e-mail, optional prin sms pe numarul de telefon mobil dorit.

Rezervi, platesti cu cardul on-line si primesti rovinieta pe sms si pe e-mail!

Totodata Rovinieta achizitionata poate fi vizualizata si pe pagina de internet, in contul din care s-a facut comanda, fara a mai fi necesara vreo deplasare.

Rovinietele comandate pe www.e-rovinieta.ro pot fi achitate on-line prin card bancar sau prin ordin de plata.

UNTRR – Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Rominia (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrind de la infiintare pina in prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Rominia (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala, neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice,afiliata la IRU, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrind de la infiintare pina in prezent peste 13.000 membri – operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.

Ioana Ciorzan – Responsabil Reprezentare
Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

www.untrr.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *