Rezidential.net – o noua infatisare

Rezidential.net este un portal web de anunturi imobiliare axat in principal pe ofertele de vanzare/cumparare apartamente in Bucuresti.

Portal Rezidential.netDespre Rezidential.net

Site-ul rezidential.net se remarca fata de alte site-ui de anunturi imobiliare prin faptul ca aici se gasesc anunturi doar cu apartamente sau case de vanzare in ansambluri rezidentiale moderne. Cu alte cuvinte, aici gasesti doar apartamente noi, in blocuri noi.

Pe langa faptul ca pe site se regasesc o serie de case noi si apartamente noi de vanzare in Bucuresti, se regasesc totodata si anunturi cu terenuri de vanzare in capitala sau in alte orase. Portalul nostru web are drept scop gasirea si listarea intr-un singur loc a tuturor ofertelor de vanzare de apartamente noi. Pe langa Bucuresti, pe site mai sunt incluse si oferte de vanzare din alte orase importante ale tarii, printre care Cluj, Iasi, Bacau, Brasov, Oradea, Sibiu etc.

Web design si functionalitate

Rezidential.net este un website minimalist, axat pe un joc simplu de culori intre verde, portocaliu, negru si alb. Logo-ul este reprezentat de o imagine cu o casuta verde, care te face sa intelegi inca din primele secunde care este domeniul de activitate al site-ului.

Prima pagina este compusa din meniul principal situat in partea de sus a site-ului, care cuprinde urmatoarel pagini: Acasa, Apartamente Noi (lista cu apartamente noi de vanzare din orasele principale, iar ca subcategorii gasim imobilele de vanzare disponibile in fiecare judet listat pe site), Case Noi(lista cu oferte actuale), pagina Anunturi Imobiliare(aici sunt anunturi postate de utilizatori – anunturi gratuite cu apartamente, case si terenuri de vanzare), pagina Harta Bucuresti(cu pozitionarea apartamentelor de vanzare pe harta capitalei) si o pagina Publica Proiect(pagina care permite oricarui vizitator sa trimita un anunt spre publicare).

In partea centrala a primei pagini se gasesc o serie de ansambluri rezidentiale, pe care daca dam click ni se ofera o varietate de detalii despre respectivele imobile, imagini, pret, facilitati, zona in care sunt situate etc. Prima pagina ne ofera de asemenea si o sectiune cu Stiri Imobiliare.

Daca navigand prin site gasiti apartamentul potrivit nevoilor dumneavoastra, aveti doua posibilitati pentru a intra in contact cu administratorii respectivului centru rezidential, si anume: fie lasati un mesaj prin intermediul formularului de pe site, fie ii contactacti prin intermediul datelor de contact listate in partea de jos a anuntului imobiliar.

Prin urmare, daca sunteti interesati de apartamente noi de vanzare, atunci rezidential.net poate fi solutia, oferindu-va o varietate de anunturi imobiliare cu apartamente noi in centre rezidentiale.

Date de contact:

SC MultiAct Media SRL

Adresa: Bulvardul Gh. Sincai nr. 15

http://rezidential.net

eMail: office@rezidential.net

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *