Reuters Video News

Reuters a incheiat un acord privind continuturile video cu site-ul Financial Times, in cadrul strategiei agentiei de a oferi clientilor media mai mult decat informatii in format text.

Acordul privind furnizarea catre FT.com a continuturilor realizate de Reuters News Video vine la cateva zile dupa ce agentia si-a facut cunoscute planurile de lansare de sectiuni de business co-branduite section in cadrul International Herald Tribune si IHT.com.

Reuters furnizeaza deja fotografii, stiri internationale si de business site-ului FT.com. Recent, agentia a semnat un contract pe trei ani pentru a deveni principalul furnizor de informatie al publicatiei.

Agentia considera ca acest acord privind continuturile video reflecta cel mai bine eforturile de a deveni o institutie multimedia cu audienta globala care vrea mai mult decat informatii text.

Videoclipurile Reuters vor completa productiile in-house ale Financial Times, deja ajunse la nivelul de 100 de continuturi pe luna.

FT.com apreciaza ca videoclipurile joaca un rol important in ceea ce priveste cresterea ziarului pe internet, avand in vedere ca utilizatorii petrec in medie 3,5 minute urmarind astfel de continuturi pe pagina electronica.

Clipurile Reuters, care au in mod normal durata de 60 de secunde, vor acoperi stirile internationale de ultima ora, dar si subiecte politice, generale, sociale si din lumea showbiz-ului.

Gary Williams, Head of Media Sales al Reuters, a declarat ca parteneriatul privind stirile in format video demonstreaza hotararea agentiei si a FT.com “de a oferi celei mai puternice audiente continuturile cele mai bune“.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *