Reuters actionar la ChinaWeb

Potrivit reprezentantilor Reuters, China Web este unul dintre principalii furnizori de informatii financiare online din China.

Stiri financiare ChinaCompania administreaza portalul de informatii bursiere Hexun, care a inregistrat 50 de milioane de vizitatori unici si 670 de milioane de pagini vizitate in fiecare luna.

Activele brute ale companiei se ridicau la o valoare de aproximativ 3,4 milioane de euro, in data de 4 februarie, au mai declarat reprezentantii grupului Reuters.

Aceasta achizitie vine dupa ce Uniunea Europeana si Statele Unite au depus o plangere impotriva administratiei chineze la Organizatia Mondiala a Comertului, pe tema distributiei si publicarii informatiilor financiare.

China a reacordat, in septembrie 2006, agentiei China Noua, monopolul distributiei si publicarii de informatii financiare atat clientilor straini cat si celor chinezi.

Pentru Uniunea Europeana, Statele Unite, dar si pentru Canada si Japonia, aceasta decizie se inscrie in practicile de concurenta neloiala.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *