Relansarea Zelist Monitor

TreeWorks lanseaza astazi noua versiune a platformei Zelist Monitor, cel mai complex si mai utilizat instrument de monitorizare social media de catre agentiile de comunicare din Romania.

zelist logoLa un an de la lansarea primei platforme de monitorizare a reputatiei brandurilor in social media din Romania, Zelist Monitor vine cu o schimbare radicala a interfetei de utilizare, surse social media noi si tool-uri radical imbunatatite, utile in activitatea profesionala a comunicatorilor.

Noua platforma permite masurarea impactului mesajului (vizitatori potentiali) si nivelul de viralizare (preluari pe blogurile romanesti, pe Facebook si pe Twitter).

Se estimeaza astfel numarul de vizitatori potentiali care sunt expusi mesajului, luand in calcul atat diseminarea primara a informatiei, cat si diseminarea secundara cauzata de propagarea mesajului in blogosfera, pe Facebook si pe Twitter.

De asemenea, Zelist Monitor ofera acum date demografice despre cei care poarta conversatii in social media cu privire la un anumit subiect, precum si distributia lor pe regiuni geografice.

Poate cea mai insemnata imbunatatire a platformei este reprezentata de monitorizarea Facebook si a forumurilor in limba romna.

Sistemul analizeaza in timp real peste 2.000 de grupuri publice si peste 15.000 de pagini publice din aceasta retea sociala cu peste 3 milioane de utilizatori activi din Romania si cele mai importante 10 forumuri din Romania, numarul acestora urmand sa creasca constant in urmatoarele luni.

Despre Zelist Monitor

ZeList Monitor (www.zelist.ro), dezvoltat de TreeWorks (www.tree.ro), reprezinta cel mai complex instrument de monitorizare social media din Romania, urmarind peste 60.000 de bloguri, peste 45.000 de conturi de Twitter Si 500 de surse de stiri online, 2.000 grupuri publice Facebook, 15.000 de pagini publice Facebook si cele mai importante forumuri din online-ul romanesc, fiind recomandat de catre Cristian Manafu datorita utilitatii si volumului de date oferit:

“Folosesc ZeList Monitor inca de la lansare si l-am recomandat tuturor companiilor cu care am colaborat pe social media in ultimul an si jumatate! Este sursa mea principala de informatii prin care analizez reputatia companiilor in mediul online. Sugerez atat oamenilor din PR, cat si celor din marketing sa testeze solutia TreeWorks. Sunt sigur ca se vor convinge de utilitatea ei si de volumul de date pe care in acest moment doar ZeList Monitor il poate oferi in Romania”, Cristian Manafu, trainer si consultant social media, The Connector.

ZeList Monitor pune la dispozitia profesionistilor din domeniul comunicarii informatii cantitative si calitative despre cum se reflecta campaniile de PR in social media romaneasca, statistici descriptive si liste de aparitii, rapoarte despre concurenta, alerte in timp real cu privire la ultimele posturi/twittere – precum si o evaluare a impactului acestora in functie de vizibilitatea/credibilitatea sursei, analiza comparativa a doua sau mai multor branduri, evolutia cronologica a brandurilor inainte si dupa desfasurarea campaniilor de promovare, masurarea impactului mesajului transmis de catre comunicator, dar si a nivelului de viralizare atins.

Razvan Bucur
PR & Social Media Specialist ZeList
razvan.bucur@tree.ro
Tel: 021.324.14.04
Fax: 021.326.72.33
www.tree.ro / www.zelist.ro
office@tree.ro
http://www.tree.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *