Relansare www.veloteca.ro

Incepand cu luna decembrie a acestui an, magazinul de biciclete si rastele VELOTECA si-a schimbat situl: www.veloteca.ro.

In noul sit punem la dispozitia clientilor un spatiu de expunere mult mai complex, mai elaborat si mai prietenos cu utilizatorii.

Bicicleta Mos Craciun

Informarea cat si vanzarea online reprezinta prioritati maxime pentru noi, in relatia pe care dorim sa o dezvoltam cu clientii nostri, atat din Bucuresti cat si din tara.

Vizitarea noului magazin virtual garanteaza o mai buna si mai completa informare cu privire la ofertele, promotiile si detaliile tehnice ale produselor noastre.

Au fost structurate produsele dupa Tipuri, Categorii, Preturi, Producatori si Marci, astfel incat clientii sa poata lua urma oricarui model, indiferent de modul de abordare sau de informatia preliminara cautata. Deasemenea, exista acum si indicii referitoare la Produse Noi, Cele Mai Vandute, sau Promotii curente.

Situl contine acum peste 30 de marci de biciclete, accesorii si echipamente.

Abonarea la jurnalul nostru online (blog) asigura primirea unor detalii sau stiri din activitatea noastra si a partenerilor nostri.

Situl a fost dezvoltat pe baza unui concept al marcii Veloteca elaborat de atelierul de creatie G.Spot si dezvoltat de agentia e-Center.

Contine elementele grafice si cromatice ale identitatii magazinului, devenind parte integranta din strategia de comunicare VELOTECA.

Noutati introduse odata cu relansarea sitului:
Acum livrare gratuita oriunde in tara pentru comenzi de peste DOAR 350 lei;

Pro Memoria:

Un magazin unde puteti gasi biciclete de toate felurile, pentru adulti sau copii, accesorii, echipamente de oras, de sosea si de munte, rastele de biciclete, literatura de specialitate, harti sau ghiduri.

Veloteca este cel mai mare magazin multi-brand de biciclete din Romania. Numai la noi puteti alege o bicicleta pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin.

Marci de biciclete disponibile in magazin: Merida, Giant, Corratec, UMF, Ideal, Magellan, Rock Machine, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Oyama, Bergamont, Eastern Bikes, WeThePeople, Leader, in curand si altele…

Accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Shimano, SRAM, Avid, Duncon, RockShox, Acor, Bike Fun, Bike Positive, Thule, Bellelli, Point, SKS, TSG, Solitaire, 661, Brooks, PRO, MET, VDO, Zakudo si altele.

Felicitari celor care aleg sa mearga pe doua roti!

Programul magazinului:
Luni – Vineri: 11.00 – 19.00
Sambata: 11.00 – 14.00
Multumim anticipat pentru vizita!
,velotecarii’

VELOTECA. Da valoare bicicletei tale!

Cling! Cling! Cling!
Click! Click! Click!

Aho Aho copii si frati, stati putin si nu manati!
Langa taste va aliniati si pe Internet intrati!
Pentru toti, cu mic cu mare, astazi este sarbatoare!

Hai romane la adresa, sa te-alegi cu recompensa!
Vei gasi la noi in sit, ce te face fericit:
Bucurii de casa noua, si surprize cat mai multe!

Cautarea e mai simpla, satisfactia e dubla!

Manati maaai!!!
Cling! Cling! Cling!
Click! Click! Click!

Sos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucuresti, cod 021728.

contact@veloteca.ro / 0745 751120 / 021 311.8269
www.veloteca.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *