Relansare site lagunaresidence.ro

GEA21 a lansat noua versiune a site-ului de prezentare pentru proiectul rezidential de lux Laguna Residence – lagunaresidence.ro.

Noua versiune a site-ului www.lagunaresidence.ro are un format mai apropiat de utilizator, cu o mai mare varietate de informatii si facilitati interactive precum formularele de contact online sau conexiunile cu facebook si youtube.

laguna residence

In afara informatiilor despre proiect si dezvoltator, pe site sunt prezentate detalii si planuri comerciale pentru toate tipurile de apartamente disponibile, precum si informatii cu privire la facilitatile exclusive pentru locatari.

In acelasi timp, prin intermediul rubricii “Evolutia constructiei” de pe noul site, vizitatorii vor putea fi in permanenta la curent cu ultimele progrese de pe santier.

O alta facilitate a site-ului o constituie posibilitatea explorarii apartamentului pilot prin intermediul turului virtual.

Mai multe detalii pot fi aflate chiar de pe site.

Despre GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L.

Despre proiectul Laguna Residence Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean care permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Detalii despre grupul spaniol Gea 21:

Grupul Gea 21 activeaza pe piata spaniola din anul 1995, detinand in prezent actiuni in peste 50 de companii din diverse arii de activitate: constructii, transporturi, industrie, concesiuni publice si dezvoltare imobiliara. Printre proiectele la care a participat in Spania se numara – lucrarile de executie si exploatare de la metroul din Sevilia, autostrada Guadalmedina, liniile de tramvai din Sevilia si din Jaen, portul sportiv din Malaga, numeroase lucrari la caile ferate de mare viteza AVE, parcari publice, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, etc…

Grupul Gea 21 are know-how-ul si resursele necesare pentru a finaliza proiectul Laguna Residence preluat de la firma Gea Prasa International Construct.

Mihaela Popescu – Consultant PR
GEA INTERNATIONAL DEVELOPMENT S.R.L.
www.lagunaresidence.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *