Relansare magazin online vreaumobila.ro

VreauMobila.ro, unul dintre principalele magazine online de mobila si decoratiuni pentru casa ta, si-a schimbat interfata.

vreaumobila.ro logoTimpul petrecut de catre vizitatori este important pentru noi, astfel dorim folosirea acestuia cat mai bine prin vizualitarea unui numar mare de produse intr-un timp scurt și gasirea produsului dorit.

VreauMobila.ro v3.0 are noutati precum: un meniu ajutor in care gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara un produs, a utiliza site-ul, a cumpara in rate, a cunoaste serviciile noastre, a ne contacta si multe altele.

De asemenea am realizat un formular care sa te ajute in alegerea mobilierului de care ai nevoie si am explicat pas cu pas etapele cumpararii mobilierului la comanda.

Odata cu noua versiune, s-au introdus produse noi pentru a avea de unde sa alegi si sa te inspiri.

S-a imbunatatit si programul de fidelizare Webcom Club Card unde, daca esti client loial, VreauMobila.ro te rasplateste si iti da 5% reducere la orice comanda folosind cardul de fidelitate VreauMobila.ro.

VreauMobila.ro te asteapta sa descoperi si alte noutati.

Florin Goanta
Marketing Manager
Tel: 021 330 94 37 (Romtelecom)
Fax: 021 330 94 37

Mobile:
0371 05 72 32 (Vodafone fix)
0731 34 75 16 (Vodafone)
0751 27 90 87 (Orange)
0788 26 45 54 (Zapp)
comenzi@vreaumobila.ro
http://www.vreaumobila.ro

2 thoughts on “Relansare magazin online vreaumobila.ro

  • 10.04.2011 at 11:42
    Permalink

    Cine le-a facut operatia faciala? Stiti daca au facut modificari la nivel de software, gen schimbat software pentru shopping cart. Sunt foarte curios pentru ca a coincis cumva relansarea lor cu faptul ca Magento a declarat Innobyte singurul partener oficial in Romania si am senzatia ca ei au modificat vreaumobila.ro.

  • 27.04.2011 at 19:27
    Permalink

    Salut Dan, vreaumobila.ro a suferit modificari majore (capitale) atat din punct de vedere al ofertelor prin furnizori noi, marirea portofoliului de produse, etc, cat si din punct de vedere al softului. Magazinul nu a fost facut de Innobyte pe Magento (pe care personal il gasesc greoi si… nu tocmai ok) ci de SeoPlus pe … surpriza: WordPress. Au mai scris si altii despre asta, am mai scris si eu, si o sa mai scriu. Nu e singurul magazin pe platforma WP din Romania implementat de noi, o sa mai urmeze cateva… zeci! 🙂 Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *