Relansare magazin melimelo.ro

Te provocam la shopping online! Te vom intampina cu cadouri! Esti nerabdatoare?

melimelo logoPentru ca suntem impreuna de 13 ani si e musai sa fie cu noroc, iar dorinta de a ne descoperi reciproc este tot mai mare!

Te-am obisnuit cu noutatea si emotia lansarii fiecarei colectii, iar tu ne-ai demonstrat ca ne esti fidela.

Ceea ce trebuie sa faci, este sa plasezi comanda pentru produsele tale preferate, in perioada 22-29 septembrie 2011 si sa iti alegi cadoul care ti se potriveste!

Nu-i asa ca si tu te regasesti intr-unul din stilurile alese de noi? Clasic, multicolor nonconformist sau feminin indraznet?

Intra pe www.melimelo.ro si rasfata-te, asa cum faci de fiecare data cand mergi in magazinele noastre! De data aceasta iti alegi produsele cu ajutorul mouse-ului!

Cosuletul de cumparaturi, neincapator cateodata, este inlocuit de cosul virtual in care poti adauga cat de multe produse iti doresti.

Iti vom livra comanda la adresa dorita, intr-un interval de 3-5 zile lucratoare, iar tu vei avea posibilitatea sa achiti numerar la livrare sau prin ordin de plata. In curand, iti poti folosi si cardul bancar pentru plata online a accesoriilor tale preferate!

Pe 22 septembrie, iti dam intalnire online.

Vom fi acolo! Sa nu intarzii! Cum, unde??? Pe www.melimelo.ro !

Compania Gamabell Exim S.R.L., detintoarea brandului Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, in prezent detinand un total de 38 de magazine, impartite astfel: 14 magazine in Bucuresti, 17 magazine in provincie, 6 magazine tip Outlet si 1 magazin in Chisinau.

Prin ntmpinarea nevoilor i dorintelor clientilor i furnizarea unor solutii personalizate, Meli Melo – Paris ocupa pozitia de lider pe piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie din Romnia de peste 13 ani.

Meli Melo – Paris te surprinde cu o gama variata de produse. Modelele oferite iti relev secretele perfectiunii feminine, prin nota de elegant si distinctie care condimenteaza bogtia formelor, culorilor si a materialelor.

S.C. Gamabell Exim S.R.L.
B-dul Basarabia, nr. 256, (incinta Faur), pavilion Administrativ, et. 2, 030352,
Sector 3, Bucuresti, RO
Phone/Fax: +40 21 252 10 36 / 63 / 73
Mailto:contact@melimelo.ro
www.melimelo.ro
oana.lazar@melimelo.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *