Relansare Gazeta Sporturilor

Cotidianul Gazeta Sporturilor, editat de trustul Intact, si-a relansat miercuri site-ul, noua versiune online a ziarului avand o structura schimbata, cu mai multe coloane, dar si o noua structura redactionala, a declarat  Augustin Roman, directorul executiv al Gazetei Sporturilor.

“Nu mai este un site de home, ci unul de rasfoit, bine structurat. Schimbarea majora a homepage-ului consta in trecerea de la o coloana editoriala, la trei coloane. Astfel, prima coloana, care are dimensiunea cea mai mare, sustine fluxul de stiri, a doua este dedicata subiectelor importante ale zilei, iar a treia, utilelor. S-a pornit de la analizarea a trei siteuri importante de afara – marca.es, gazzetta.it si clarin.com -, documentarea incluzand o saptamana de studiu la fata locului, in redactiile online marca.es si gazzetta.it”, a declarat Augustin Roman.

El a adaugat ca, pentru aceasta relansare, s-au facut investitii de circa 30.000 de euro in servere proprii.

Un punct de atractie al noului site il constituie si sectiunea “mysport”, al carei continut este generat 100% de useri, dar si faptul ca se pot comenta toate articolele.

“Ca performante, dorim o crestere de 50% a afisarilor”, a mai spus Augustin Roman.

Potrivit datelor furnizate de trafic.ro, site-ul gsp.ro a fost cea mai accesata editie online a unui cotidian din anul 2007.

Trustul Intact include televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, radioul Romantic FM si mai multe publicatii, printre care Jurnalul National, Saptamana Financiara, Financiarul si Gazeta Sporturilor.

www.gsp.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *